ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 Να δώσει εξηγήσεις ο Αντώνης Σαμαράς…

Διαβάζω στην εφημερίδα “Δημοκρατία της Κυριακής” 22 Νοεμβρίου 2020, που δημοσιεύεται μάλιστα στην πρώτη σελίδα, ότι υπήρξε Μυστικός Δείπνος ομοτράπεζων Αντώνη Σαμαρά, Χρήστου Ροζάκη και Ευάγγελου Βενιζέλου σε κρυφή συνάντηση στη Φιλοθέη και η οποία είχε ως μενού τα εθνικά θέματα;

Και θα έλεγα, πως από μόνη της αυτή η είδηση, αν πραγματοποιήθηκε αυτή η συνάντηση, τρομάζει! Και γιατί τρομάζει;

Μα αφού ο κ. Χρήστος Ροζάκης ανήκει στο ΕΛΙΑΜΕΠ (Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής) των περίεργων απόψεων και αποφάσεων περί των Ελληνοτουρκικών ζητημάτων, με μια από τις τελευταίες την επιμονή για την προσφυγή της Ελλάδος στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, προκειμένου να μας λύσει τις διαφορές μας (;;;) με την Τουρκία, που η Ελλάς δεν απαιτεί και δεν διεκδικεί τίποτε, αντίθετα από την Τουρκία που απαιτεί και διεκδικεί την μισή Ελλάδα! Περίεργες επίσης θέσεις περί της ελληνικής κυριαρχίας του Καστελλόριζου, αλλά και της αρνητικής θέσεως της αυξήσεως του δικαιώματος της Ελλάδος που απορρέει από το 1982 και τη Συμφωνία των Θαλασσών στο Montego Bay, από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια!

Επικίνδυνες θέσεις – απόψεις, αντεθνικές θα έλεγα, που διατυπώνονται από το ΕΛΙΑΜΕΠ και την παρέα του, όπως η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο κ. Γιώργος Κατρούγκαλος και λοιποί άλλοι υποστηρικτές της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης και οι οποίες επιβάλλονται στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

Μα αφού ο κ. Χρήστος Ροζάκης διετέλεσε Υφυπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Κώστα Σημίτη (25/9/1996 – 3/2/1997)! Εποχή κατά την οποία το δημοσιογραφικό συγκρότημα Κουρή τον είχε κατηγορήσει για εθνική μειοδοσία, αλλά είχε δεχτεί ιδιαίτερα σκληρή κριτική κι από την εσωκομματική αντιπολίτευση του Κώστα Σημίτη, όπως ο Γιάννης Καψής!

Άρα, τι δουλειά είχε ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ώστε να συνευρεθεί με τον κ. Χρήστο Ροζάκη;

Έπρεπε να καμφθεί μέσω αυτής της συνάντησης η συνεχιζόμενη αδιαλλαξία του Αντώνη Σαμαρά στα Ελληνοτουρκικά;

Από τη στιγμή που θεωρεί ο πρώην Πρωθυπουργός ως συνθηκολόγηση με την Τουρκία την πρωτοβουλία ή την αποδοχή της χώρας μας για προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης στο ζήτημα της υφαλοκρηπίδας (που δεν θα συζητηθεί εκεί μόνο αυτό το θέμα, άσχετα αν αυτό διακηρύσσει συνεχώς η κυβέρνηση), κι από τη στιγμή που μας λέγει ότι θεωρεί πώς είναι πειρατής ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ. Τ. Ερντογάν και πώς με πειρατές διάλογος δεν πρέπει να γίνεται;

Αντίθετα βέβαια με την ΝΔ στην οποία ανήκει, που θεωρεί πως είναι απαραίτητος ο διάλογος με τον Ρ. Τ. Ερντογάν, τον διεθνή ταραξία, και πώς είναι απαραίτητα τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία!

Αλλά θα μας απαντήσει επίσης ο κ. Σαμαράς, τι δουλειά είχε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος σε αυτήν την συνάντηση;

Το έπαιξε μεσάζων ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος κατέστρεψε πολιτικά τον Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια της συγκυβέρνησής τους κι όπως λέγουν οι κακές γλώσσες, τον πίεσε αφόρητα για να αποδεχτεί το Δεύτερο καταστροφικό Μνημόνιο;

Συνεχίζει δηλαδή ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τις “κακές παρέες” με τον Ευάγγελο Βενιζέλο;

Έτσι, θα πρέπει ο Αντώνης Σαμαράς να πει στον ελληνικό λαό, αν πράγματι έγινε αυτή η συνάντηση, κι αν έγινε, να αποκαλύψει τι ακριβώς συζητήθηκε σε αυτήν!

Γιατί ο κ. Αντώνης Σαμαράς, δεν μπορεί άλλα να λέει κι άλλα να πράττει! Έπαψε να τρώει κουτόχορτο ο ελληνικός λαός και δεν πιστεύει πια τους Μαυρογιαλούρους της πολιτικής ελληνικής σκηνής!

Προσωπικά, πολλές φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν, κάλεσα δημόσια τον Αντώνη Σαμαρά λόγω των παραπάνω θέσεών του στα εθνικά ζητήματα, κι εάν πράγματι πιστεύει σε αυτές τις διατυπωμένες θέσεις του, να αφήσει τα παχιά λόγια τα μεγάλα και να βγει δυναμικά μπροστά, προς όφελος της Πατρίδας μας! Δεν το πράττει όμως! Γιατί;

Όπως τον κάλεσα, ως πρώην Πρωθυπουργός να αναλάβει πρωτοβουλία και να ενημερώσει τις ΗΠΑ, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, τον ΟΗΕ, με τις πολιτικές – εθνικές θέσεις και απόψεις του! Δεν το έκανε ούτε αυτό! Γιατί;

Αντίθετα συναντιέται με τον Χρήστο Ροζάκη του ΕΛΙΑΜΕΠ!

Γι΄ αυτό, αν πράγματι έγινε αυτή η συνάντηση, θα ήταν καλύτερα να απολαύσει την πολιτική του συνταξιοδότηση και θα του προτείναμε να αποσυρθεί στην Πύλο και να ψαρεύει, ώστε να χαλαρώνει! Αφήνοντας τον ελληνικό λαό στην ησυχία του, για να διαχειριστεί τα επερχόμενα δεινά του, από αυτό το φαύλο πολιτικό μας Σύστημα!!

Ο ΣΚΑΙ άλλαξε την Ελληνική Σημαία…

Είναι γνωστό πως ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ είναι ένα φιλοκυβερνητικό Μέσο Πανελλήνιας Εμβέλειας. Συνεπώς το παρακολουθούν, κυρίως το κεντρικό βραδινό δελτίο ειδήσεων πολλοί Έλληνες!

Είναι λοιπόν δυνατόν να προβαίνουν σε απρέπεια κατά του Συμβόλου του Ελληνικού Έθνους, την Ελληνική Σημαία και να μην υπάρχουν συνέπειες κατά της παρουσιάστριας κ. Σίας Κοσιώνη, συζύγου του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, γιου της κ. Ντόρας Μπακογιάννη και ανιψιού του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη;

Από τη στιγμή, πού εμβρόντητοι οι τηλεθεατές διαπίστωσαν ότι ο Σταυρός στην Ελληνική Σημαία άλλαξε θέση;

Η διεύθυνση του σταθμού θα δώσει πειστικές απαντήσεις; Αν και στην προκειμένη περίπτωση, της ασέβειας δηλαδή προς το Εθνικό Σύμβολό μας, που κάποιοι έδωσαν και τη ζωή τους γι΄ αυτό και το οποίο διασύρεται κατ΄ αυτόν τον τρόπο, καμιά εξήγηση δεν γίνεται δεκτή από αυτήν την αθλιότητα!!

Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις…

loading...