ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 Το Πολυτεχνείο ήταν το διαβατήριό τους προς την Εξουσία…

Έγραφα προ ολίγων ημερών, με αφορμή δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την ημέρα του Πολυτεχνείου, τα παρακάτω:

«Είναι απόλυτα τραγικός Υπουργός ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης! Ο πολιτικός με τα “πολιτικά άλματα” από κόμμα σε κόμμα. Αφού δεν μπορούμε να μιλάμε για ιδεολογία, από τη στιγμή που ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε η ΝΔ έχουν την ιδεολογική κατεύθυνση που οδηγούσε αυτά τα δυο κόμματα κατά το παρελθόν! Ο πολιτικός που δεν πρόλαβε να διαβάσει το Α΄ Μνημόνιο του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά το οποίο ψήφισε ως Βουλευτής!

Τι μας δήλωσε λοιπόν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη πριν λίγες ώρες;

“Το 2020 δεν γιορτάσαμε την 25η Μαρτίου, την 28η Οκτωβρίου, δεν γιορτάσαμε το Πάσχα, δεν γιορτάσαμε τίποτα από αυτά που μας ενώνουν. Το ίδιο θα γίνει και με το Πολυτεχνείο.”!

Και εύλογο είναι το ερώτημά μου! Δηλαδή κ. Χρυσοχοΐδη, γνωρίζαμε ότι τον ελληνικό λαό που έχει μια Θρησκεία και είναι ένα συμπαγές Έθνος, τον ένωνε η 25η Μαρτίου, η 28η Οκτωβρίου, η Ανάσταση και το Πάσχα! Τα οποία φρόντισε η κυβέρνηση στην οποία μετέχετε να μας τα “καταργήσει” προκειμένου να πλήξει το εθνικό φρόνημα και το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού μας! Όμως, από πού και ως πού, τον ελληνικό λαό τον ενώνει το “Πολυτεχνείο”;

Από τη στιγμή που επί σειρά δεκαετιών, συμμετέχοντες στην ημέρα του Πολυτεχνείου, καταστρέφουν καταστήματα, σπάνε πεζοδρόμια, καίνε αυτοκίνητα, βανδαλίζουν μνημεία;

Έχουμε παρόμοια γεγονότα, όταν ο ελληνικός λαός εορτάζει και τιμά την 25η Μαρτίου, την 28η Οκτωβρίου, πλημυρίζοντας από πατριωτικά αισθήματα; Ή όταν δημιουργεί το αδιαχώρητο στην Ανάσταση του Θεανθρώπου, από κάθε άκρο της ελληνικής επικράτειας;

Τελικά πόσο πολιτικάντης είσαστε κύριε Χρυσοχοΐδη;

Το Πολυτεχνείο ενώνει μόνο εσάς τους πολιτικάντηδες, που επάνω του φτιάξατε πολιτικές καριέρες! Καριέρες ετών, που όλοι σας έχετε δημιουργήσει περιουσία! Υπάρχει κάποιος από το “Πολυτεχνείο” που αναδείχτηκε στην πολιτική, που να έφυγε από αυτήν φτωχός; Έναν θα μου πείτε;»!

Ακολούθως αυτής της δηλώσεως του κ. Χρυσοχοΐδη, είχαμε στη Βουλή συζήτηση για το ζήτημα της ημέρας του Πολυτεχνείου! Όπου εκεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Γιάννης Βαρουφάκης απαίτησαν να γίνει η πορεία από το Πολυτεχνείο στην Αμερικανική Πρεσβεία! Για να εκδηλώσουν για άλλη μια φορά τα αισθήματα αλληλεγγύης προς όλους εκείνους τους “αγωνιστές” του Πολυτεχνείου, που με άρμα τον “αντιεξουσιαστικό αγώνα” τους, έγιναν Βουλευτές, Υπουργοί, Ευρωβουλευτές, Επίτροποι στην ΕΕ κλπ., αυξάνοντας τις καταθέσεις τους στις τράπεζες, τις οποίες δήθεν διαχρονικά κατηγορούν!

Για όλους αυτούς τους πολιτικάντηδες της αριστεράς δεν υπάρχει πανδημία για το Πολυτεχνείο; Ενώ για τις δοξολογίες και τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου υπήρχε συνωστισμός;

Έτσι δυστυχώς αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, πως κουμάντο σε αυτόν τον τόπο κάνει η “αριστερά” και τα εξώγαμά της του νεοφιλελεύθερου χώρου!

Για να δούμε λοιπόν, τι θα γίνει το απόγευμα!

Πόσα πολιτικά άντερα έχει αυτή η κυβέρνηση, ώστε να τα βάλλει με τους αναρχοαυτόνομους, που διαχρονικά υποκινούνται από τα αριστερά κόμματα για να καταστρέφουν την Αθήνα!!

Πολίτες μιας παρδαλής πατρίδας…

Στα μαθητικά μας χρόνια, διδασκόμασταν την αγάπη για τον Χριστό μας, την Πατρίδα μας, την οικογένειά μας! Αυτά σφυρηλάτησαν γενεές – γενεών και η Ελλάδα μας άντεξε σε πολλά δεινά!

Διδασκόμασταν εμείς οι παλαιότεροι, πως:

«Της Πατρίδας μου η Σημαία έχει χρώμα γαλανό και στη μέση χαραγμένο έναν κάτασπρο Σταυρό. Κυματίζει με καμάρι δε φοβάται τον εχθρό, σαν τη θάλασσα είναι γαλάζια και λευκή σαν τον αφρό…»!

Όμως ειδικότερα από τη δεκαετία του ΄80, όλα τα παραπάνω με ευθύνη των νεωτεριστών πολιτικών άρχισαν σιγά – σιγά να φθίνουν!

Για να φτάσουμε στα χρόνια διακυβέρνησης της Πατρίδος μας από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπου υπήρξε το απόλυτο ξεχαρβάλωμα όλων εκείνων των Ιερών που ένωναν το Έθνος των Ελλήνων!

Για να φτάσουμε σήμερα να δηλώνει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (face book) ο Νάσος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και πρώην Βουλευτής:

«Της Πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα παρδαλό»!

Μας καταγγέλλουν…

Στα χρόνια της ευημερίας της κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη, όσοι εργαζόμενοι πέρασαν στην ανεργία και υπέβαλαν αίτηση για να εισπράξουν το επίδομα της ανεργίας, μετά εκπλήξεως (αρκετοί) διαπίστωσαν το αίτημά τους να απορρίπτεται!

Μήπως λοιπόν πλησιάζουν οι ημέρες που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μας αναγγείλει πως το κράτος πτώχευσε; Αρχίζοντας τη στάση πληρωμών και την μείωση των δημοσίων υπαλλήλων;

Μήπως η πανδημία του covid 19 βολεύει το παραπάνω αφήγημα;

Πού θα καταπνίξει ο φόβος της πανδημίας την κοινωνική κατακραυγή και την λαϊκή εξέγερση;

Αν τελικά βγει, θα τα καταργήσει…

Ο πειθαναγκασμός των μαζών, ο φόβος και η τρομοκρατία κατά των κοινωνιών, περνάει μέσα από το διαδίκτυο και από εκείνα τα Μέσα που αυτό-προσδιορίστηκαν ως “μέσα κοινωνικής δικτύωσης”!

Είναι οι απόλυτοι άρχοντες που υπολείπεται αυτών και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ!

Για να πεισθείτε, δείτε παρακάτω τι αναφέρουν σε κάθε ανάρτηση του Προέδρου των ΗΠΑ:

«Ο Τζο Μπάιντεν είναι ο προβλεπόμενος νικητής των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ για το 2020»!

Χωρίς άλλα λόγια…

loading...