Διόρισαν την κόρη της Παναγιωταρέα στην Παγκόσμια Τράπεζα, με μισθό 11.000 δολάρια (video)

Σε καλή μεριά…

Παρελθόν μετά επτά χρόνια στην Παγκόσμια Τράπεζα αποτελεί κι επίσημα ο Χρήστος Παπουτσής, καθώς στη θέση εκπροσώπου της ελληνικής κυβέρνησης τον διαδέχεται η Ελένη Παναγιωταρέα, κόρη της Άννας Παναγιωταρέα (διορισμένη ως σύμβουλος της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη).

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η στήλη «Βηματοδότης», η κ. Ελένη Παναγιωταρέα υπέγραψε ήδη τη σύμβαση με την Παγκόσμια Τράπεζα, έπιασε αμέσως δουλειά, με μηνιαίο μισθό 11.000 δολάρια (με τη διευκρίνιση ότι ο μισθός της καταβάλλεται από την Τράπεζα) και ότι εργάζεται σχεδόν αποκλειστικά τα… βράδια. Λόγω κορονοϊού είναι ακόμα στην Αθήνα, επικοινωνεί με τη Τράπεζα με τηλεδιάσκεψη και με ωράριο… Ουάσιγκτον (αυτός είναι και ο λόγος της νυχτερινής εργασίας της).

Σημειώνεται ότι η Ελένη Παναγιωταρέα ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή σε δημόσιες δηλώσεις της Ελένης Παναγιωταρέα, κρατήσαμε μία από επίσκεψή της στην Καστοριά, καθώς το σχετικό βίντεο είχε γίνει τότε viral.

Κι έγινε viral, γιατί έγινε πασιφανής η αμηχανία της σε ερώτηση για το αν αποκαλεί τη γειτονική χώρα «Βόρεια Μακεδονία».

Δείτε το βίντεο με την αντίδρασή της:




loading...