«Τον Δεκέμβριο στην Ελλάδα το ΕΜΒΟΛΙΟ» – Πόσοι θα εμβολιαστούν, ραγδαίες εξελίξεις (vid)

 «Καμπανάκι» κινδύνου για πιθανές παρενέργειες…

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, η κυβέρνηση έχει έρθει σε συμφωνία με την εταιρεία Astra Zeneca, η οποία συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, για 7 εκατ. δόσεις του νέου εμβολίου στην Ελλάδα, η οποία θα καλύψει τις ανάγκες περίπου 3,5 εκατ. πολιτών.

Επιπλέον, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, υπάρχει συμφωνία και με την εταιρεία Johnson and Johnson για δόσεις του εμβολίου της τον Απρίλιο του 2021. Δόσεις εμβολίου θα παρέχει και η εταιρεία Pfizer τον Ιανουάριο του νέου έτους. Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Έλληνας ομογενής Δρ. Αλμπερτ Μπουρλάς.

Θυμίζουμε ότι αισιόδοξος για το εμβόλιο της Astra Zeneca είχε παρουσιαστεί στις 29 Σεπτεμβρίου ο επίκουρος καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης κατά την τακτική ενημέρωση για την εξέλιξη του κορωνοϊού αφού ανακοινώθηκε ο σοκαριστικός για τα ελληνικά δεδομένα αριθμός των νέων κρουσμάτων.

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ – ΚΙΝΔΥΝΟΣ;;;

Όπως έχει αναφερθεί προσφάτως υπήρξαν δυο περιπτώσεις εθελοντών με τα ίδια νευρολογικά προβλήματα μετά την χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca. Μάλιστα, είχε τονιστεί από τους ειδικούς πως αν υπάρξει και τρίτη τότε το μοτίβο γίνεται επικίνδυνο. ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;;;

Παρενέργειες από το εμβόλιο της εταιρείας αφορούσαν εγκάρσια μυελίτιδα, μια σπάνια φλεγμονώδη νόσο που επηρεάζει τον νωτιαίο μυελό, προκαλώντας αδυναμία, αισθητηριακές αλλοιώσεις και δυσλειτουργία του αυτόνομου νευρικού συστήματος. 

Τελικά θα γίνουν έτσι τα πράγματα; Θα ισχύσει το ρεπορτάζ;

loading...