ΤΡΟΜΟΣ! Αλλοδαποί επιτέθηκαν σε επιβάτες Ι.Χ αυτοκινήτου– Την ίδια ώρα: Ορδές «μεταναστών» «παρελαύνουν» σε χωριό του Έβρου (vid)

ΣΟΚ στην ακριτική μας περιοχή…

ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΩΤΗ

Τρόμος και φόβος για επιβάτες Ι.Χ αυτοκινήτου χθες Τρίτη, στον δρόμο που οδηγεί από την Μάνδρα στο Μικρό Δέρειο, αφού λίγο πριν το χωριό Αγριάνη, λαθρομετανάστες που έφραξαν τον δρόμο με κλαδιά όπως βλέπετε στην φωτογραφία, τους επιτέθηκαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της προσκείμενης στην Ελληνική μουσουλμανική μειονότητα εφημερίδας “Millet Gazetesi”, χθες 20 Οκτωβρίου αυτοκίνητο με κατοίκους του χωριού Ρούσσα, τον οδηγό και την μητέρα του, μέρα μεσημέρι και ενώ βρισκόταν μεταξύ Μάνδρας και Αγριάνης, αναγκάστηκε να σταματήσει γιατί υπήρχαν κλαδιά στο οδόστρωμα. Ο οδηγός κατέβηκε για να τα απομακρύνει και τότε, όπως κατήγγειλε, δέχθηκε επίθεση από 4 λαθρομετανάστες που ξαφνικά πετάχτηκαν από θάμνους όπου ήταν κρυμμένοι. Προφανώς ήθελαν να αρπάξουν το αυτοκίνητο του για να ταξιδέψουν προς το εσωτερικό της χώρας.

Για καλή τύχη των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο, εμφανίστηκε τυχαία ένα άλλο διερχόμενο όχημα και αυτό έτρεψε σε φυγή τους 4 λαθρομετανάστες, που χάθηκαν στο δάσος χωρίς να προλάβουν να βλάψουν τον οδηγό ή την μητέρα του που βρισκόταν στο αυτοκίνητο. Όμως και οι δυο τους τρομοκρατήθηκαν, φοβήθηκαν πάρα πολύ όπως δήλωσαν και ότι τελικά την… γλίτωσαν επειδή εμφανίστηκε ένα άλλο αυτοκίνητο.

Το γεγονός ότι αυτό το περιστατικό συνέβη στο φως της ημέρας και σε έναν δρόμο που χρησιμοποιείται εκτενώς, υπάρχουν λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά αστυνομικά μπλόκα, τόσο στον κόμβο Μάνδρας όσο και στον κόμβο Πρωτοκκλησίου, κάνει τους ανθρώπους της περιοχής να φοβούνται απόλυτα δικαιολογημένα. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι παρόμοια περιστατικά έχουν ξανασυμβεί, με μπλόκα λαθρομεταναστών σε οδηγούς διερχόμενων οχημάτων.

ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ

Ανενόχλητοι συνεχίζουν να… βολτάρουν καθημερινά σε περιοχές του Έβρου, δεκάδες λαθρομετανάστες οι οποίοι βρίσκουν τρόπο και περνούν από την Τουρκία μέσω του ποταμού και προσπαθούν στη συνέχεια να προωθηθούν στο εσωτερικό της χώρας.

Το σημερινό ΒΙΝΤΕΟ του Evros-news.gr, μέσα από το οποίο πολλές φορές έχουμε αναδείξει το συγκεκριμένο πολύ σοβαρό πρόβλημα, το οποίο έχει φέρει σε απόγνωση τους κατοίκους των χωριών του νομού, είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό. Περίπου 20 λαθρομετανάστες, όλοι τους νεαρής ηλικίας και φυσικά καμιά γυναίκα ή παιδί, περνούν μέρα μεσημέρι ανενόχλητοι από το χωριό Μεσημέρι, το οποίο βρίσκεται μεταξύ Ρούσσας, Γονικού στον ορεινό όγκο του Σουφλίου. Μια γυναίκα τους ρωτάει που πηγαίνουν και εκείνοι συνεχίζουν τον δρόμο τους. Λίγο αργότερα εμφανίστηκαν άλλοι τόσοι, αλλά εκείνοι… απαίτησαν να μην τους καταγράφουν με τα κινητά τηλέφωνα και φυσικά η γυναίκα φοβήθηκε και σταμάτησε.

loading...