Πακιστανοί βίασαν Ελληνίδα, αλλοδαποί μας βρίζουν!!! Τι κάνει το Κράτος;;; «ΣΦΑΛΙΑΡΑ» από Νότια Αφρική (vid)

 Αυτούς θα τους πουν ρατσιστές;;;

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας ζήτησε την άσκηση προκαταρκτικής εξέτασης για όσα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη και την Παρασκευή στα Καμένα Βούρλα, όπου κάτοικοι προσπάθησαν να εμποδίσουν την εγκατάσταση δεκάδων φερόμενων ανήλικων αλλοδαπών. Επρόκειτο για 39 παράνομους μετανάστες που μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Μάλιστα κυκλοφόρησε βίντεο που ένας από αυτούς βρίζει όλους τους Έλληνες, ενώ στην Θεσσαλονίκη, όπως είδαμε χθες, βιάστηκε 20χρονη Ελληνίδα, με την εγκληματικότητα αλλοδαπών να καλπάζει στην Ελλάδα.

Θυμηθείτε:

Άραγε η εισαγγελέας τι θα είχε να πει για τις παρακάτω εικόνες από την Νότια Αφρική;;;

Εκεί μαύροι Νοτιοαφρικανοί έκαναν πορεία προς την πρεσβεία της Νιγηρίας στην Πρετόρια, απαιτώντας τον τερματισμό της εισροής αλλοδαπών στην πιο βιομηχανική οικονομία της Αφρικής και την απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών.

Είναι άραγε φασίστες και ρατσιστές οι μελαμψοί διαδηλωτές;;;

Οι διαδηλωτές βάδισαν με ένα πανό που έλεγε #PutSouthAfricanFirst, (Βάλτε Πρώτα την Νότια Αφρική):

«Απαιτούμε τον τερματισμό της εμπορίας ανθρώπων στην Πραιτώρια και, γενικά, στην Νότια Αφρική, την απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών, το ξεσκέπασμα της διαφθοράς στις διαδικασίες του υπουργείου εσωτερικών που παρέχει υπηκοότητα σε ανεπιθύμητους αλλοδαπούς».

Λοιπόν, γιατί οι μαύροι Νοτιοαφρικανοί ζητούν απέλαση των παράνομων μεταναστών; Είναι ρατσιστές; Είναι οι Έλληνες ρατσιστές; Ή μήπως κάτι δεν πάει καλά με την αύξηση της παράνομης μετανάστευσης ακόμα και σε αφρικανικές χώρες;;;

loading...