Δρ Sucharit Bhakdi: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ!

 Από την ομιλία του Δρ Sucharit Bhakdi στο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο στις 20/9/20

Η επιδημία είναι ξεκάθαρο ότι έχει τελειώσει. Αυτό μπορείτε να το δείτε από τα στατιστικά στοιχεία που παρουσιάζονται παγκοσμίως και ειδικά για την Ελλάδα και για την Ευρώπη.

Αυτό το δεύτερο κύμα για το οποίο μιλάνε μερικοί, είναι ψευδές.

Οφείλεται στα τεστ που διεξάγονται σε πολύ μεγάλο βαθμό…

Στην πραγματικότητα κοιτώντας τους αριθμούς βλέπουμε ότι ο κορονοιός δεν είναι περισσότερο επικίνδυνος από την εποχική γρίπη και γι’ αυτό δεν χρειάζεται να έχει ιδιαίτερη θέση στην Ιατρική σαν θανατηφόρος ιός.

Θα διαπιστώσουμε με πολύ ξεκάθαρα δεδομένα, ότι άνθρωποι που ήταν κάτω των 70 ετών και δεν είχαν υποκείμενα νοσήματα, δεν κινδύνεψαν και δεν πέθαναν από αυτόν τον ιό σε όλη την Ευρώπη.

Το ερώτημα είναι γιατί συνεχίζεται αυτή η υστερία;

Δεν έχω απαντήσεις, εκτός από το ότι πιθανόν κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι στον κόσμο το θέλουν.

Στην Γερμανία η καγκελάριος έχει πεί, αυτή η επιδημία θα τελειώσει όταν βρεθεί το εμβόλιο.

Όταν το άκουσα αυτό ντράπηκα, σκέφτηκα πως μπορεί κάποιος να είναι τόσο αφελής ή τόσο ανόητος.

Εάν ζείς μια υγιεινή ζωή και εάν είναι κάποιος κάτω των 70, ή και άνω των 70 χωρίς υποκείμενα νοσήματα, η πιθανότητα να σε σκοτώσει αυτός ο ιός είναι παρα πολύ μικρή και για αυτόν τον λόγο δεν χρειάζεσαι κανένα εμβόλιο.

Επίσης δεν λένε στους ηλικιωμένους των 80 ετών, που είναι και ασθενείς ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να αναπτυχθεί ένα εμβόλιο που να είναι ασφαλές για αυτούς.

Όλοι μας είμαστε αρκετά προστατευμένοι από αυτόν τον ιό, γιατί αυτός ο ιός σχετίζεται με τους ιούς που είναι μαζί μας για αιώνες. Είναι στην φύση των κορονοιών να ζουν και συμβιώνουν μαζί μας όλον αυτό τον καιρό και το αμυντικό μας σύστημα έχει εκπαιδευτεί να τους διαχειρίζεται.

Έχει αποδειχθεί σε μια σειρά από επιστημονικές δημοσιεύσεις, ότι πράγματι έχουμε ήδη Τ φονικά κύτταρα, που αναγνωρίζουν τον λεγόμενο κορονοϊό.

Ακόμη κι εγώ που είμαι άνω των 70 δεν θα κάνω εμβόλιο γιατί η πιθανότητα να μου δημιουργήσει το εμβόλιο παρενέργειες και να πεθάνω, είναι πολύ πολύ μεγαλύτερη από την πιθανότητα να πεθάνω από αυτόν τον ιό.

Γιατί τα εμβόλια που παρασκευάζονται τώρα είναι γενετικά και όταν λεω γενετικά εννοώ ένα εντελώς καινούριο τύπο εμβολίων.

Σε αυτό το εμβόλιο, οι άνθρωποι λαμβάνουν στο σώμα τους, μια γενετική αλληλουχία, ένα γονίδιο του ιού.

Το γονίδιο προσλαμβάνεται από τα κύτταρα μας, δεν γνωρίζουμε από ποιά κύτταρα, δεν γνωρίζουμε που.

Έπειτα αυτά τα κύτταρα που θα προσλάβουν το γενετικό υλικό του ιού, θα αρχίσουν να παράγουν πρωτεΐνες, αλλά επειδή γνωρίζουμε ότι ήδη έχουμε τα Τ φονικά λεμφοκύτταρα που ξεκουράζονται στους λεμφαδένες μας, περιμένοντας τον ιό να εμφανιστεί , αυτά τα Τ κύτταρα θα αναγνωρίσουν και μπορεί να υπερ αντιδράσουν στα κύτταρα που παράγουν τον ιό. Αυτή η διαδικασία μπορεί να ενεργοποιήσει πάρα πολλές άλλες διαδικασίες και όλες μαζί μπορούν να οδηγήσουν σε μια επίθεση ενάντια στο ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Η Αστραζένεκα, απο την οποία η Μέρκελ εντελώς ανόητα προαγόρασε 54 εκατομμύρια δόσεις από αυτό το γενετικό εμβόλιο, δημοσίευσε πριν λίγο ότι από τα άτομα που έλαβαν μέρος στις κλινικές δοκιμές, περίπου το 25% ανέπτυξε σοβαρές παρενέργειες, υψηλό πυρετό, μυικούς πόνους, πόνους στις αρθρώσεις, πονοκεφάλους, και ήταν τόσο σοβαρά που δεν μπορούσαν να σταθούν.

Έτσι έπρεπε να αλλάξουν το πρωτόκολλο των δοκιμών και να δίνουν μεγάλες δόσεις παρακεταμόλης για να μειώσουν τους πόνους και τον πυρετό και έπειτα είπαν ότι το εμβόλιο ήταν ανεκτό.

Επίσης δεν μπόρεσαν να κρύψουν ότι έχουν υπάρξει και 2 περιπτώσεις παράλυσης από εγκάρσια μυελίτιδα, φλεγμονή του νωτιαίου μυελού. Αυτή είναι μια σπάνια ασθένεια που ελέγχεται από το ανοσοποιητικό σύστημα.

Παρόλες τις προειδοποιήσεις αυτές οι κλινικές δοκιμές στην Αγγλία έχουν ξανασυνεχιστεί χωρίς κανένα στοπ από τις Διεθνείς Οργανώσεις.

Το βρίσκω ανήθικο και κάτι πρέπει να γίνει στον κόσμο για να σταματήσει.

Γιατί βιώνουμε ενα μεγάλο ανθρώπινο πείραμα.

Πιστεύω οτι αυτό μπορεί να κάνει τους Έλληνες να ξεσηκωθούν και να θυμηθούν ότι 2500 χρόνια πρίν είσασταν εσείς που δείξατε στον κόσμο τον δρόμο του πολιτισμού.

Τώρα ο κόσμος σας χρειάζεται πάλι και εάν ακολουθήσετε αυτό το κάλεσμα, θα γραφτείτε στην ιστορία για δεύτερη φορά σαν σωτήρες του κόσμου, γιατί υπάρχουν πολλά μικρά έθνη που περιμένουν να ξεσηκωθούν και αυτά και εσείς μπορείτε να ηγηθείτε ενός τέτοιου κινήματος.

Κανένα άλλο έθνος και καμία άλλη χώρα δεν είναι πιο κατάλληλη στο να ηγηθεί σε ένα τέτοιο αγώνα από την Ελλάδα.

Τώρα λοιπόν αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην πολεμάτε ο ένας τον άλλον θυμηθείτε ότι πρέπει να ενωθείτε.

Ο Θεός μαζί σας και ο Θεός να σας ευλογεί.>>

[Dr Sucharit Bhakdi, ειδικός Μικροβιολόγος, Ιολόγος, Ανοσολόγος, Επιδημιολόγος – Λοιμωξιολόγος, από τους κορυφαίους στον κόσμο]

loading...