Ας αρχίσουν οι… κλωτσιές σε Μητσοτάκη – Αγγελοπούλου! Το βίντεο της Επιτροπής, προσβάλλει τους Έλληνες!

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Ως εδώ και μη παρέκει, με αυτή τη γελοία και εθνομηδενιστική κυβέρνηση. Ως εδώ και μη παρέκει, με τον κλόουν του Βερολίνου και του συστήματος Κλίντον. Ως εδώ και μη παρέκει, με το διεθνίστικο και Ισλαμολαγνικό μουμιοειδές, Γιάννα Αγγελοπούλου και τον ενθοαποδομητικό και σκοτεινό της ρόλο, στην Επιτροπή για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21. Αυτό το προσβλητικό βίντεο, δεν έχει καμία σχέση με τον εθνικό αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τους Τούρκους. Πρέπει να τους το δώσουμε να το φάνε! Είναι απαράδεκτο και ξεφτιλίζει ψυχικά, πολιτισμικά και πολιτικά, όχι μόνο τις ψυχές των Ελλήνων, αλλά και τους ποταμούς αίματος που έχυσαν χιλιάδες επώνυμοι και ανώνυμοι ήρωες, για να απελευθερωθεί αυτός ο μικρός και ευλογημένος τόπος από 400 χρόνια σκλαβιάς.

Αυτή η τυχάρπαστη κυρία, αυτό το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, δεν έχει κανένα δικαίωμα να ασελγεί πάνω στην ιστορία αυτής της χώρας. Δεν έχει ηθική, κοινωνική και ακαδημαϊκή νομιμοποίηση, να διαχειρίζεται αυτή την επέτειο, πόσο δε μάλλον, να τη «βιάζει», με στυλάκι και μεθοδολογία, Νίκου Γεωργιάδη, με ηλίθια βιντεάκια. Μία ιστορία, που αποτελεί έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους και λαούς, σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Δεν μπορεί να εξυμνείται και να τιμάται η Εθνική Παλιγγενεσία, με χαζοχαρούμενος που τραγουδάνε Σαββόπουλο και σαλιαρίζουν σαχλοερωτικά, μπροστά σε κάτι που θυμίζει κίονα. Είναι τόσο μεγάλο το μίσος τους για την πατρίδα και αυτό που πρεσβεύει, που μέσα σε ένα σχεδόν 5λεπτο βίντεο κλιπ, διέθεσαν μόλις 4 δευτερόλεπτα για να δείξουν από μακριά και ξεθωριασμένα τις φωτογραφίες των Ηρώων της Επανάστασης. Ντροπή τους! Αυτό, δεν είναι βίντεο που εμπνέει το Έθνος, ανυψώνει την εθνική συνείδηση και ενισχύει την κοινωνική συνοχή, τώρα που ο Ερντογάν, έχει φτάσει σχεδόν, μέχρι το Μικρολίμανο.

Αυτή η πολιτισμική αηδία, αυτός ο αντεθνικός εμετός, αυτό το καραγκιοζιλίκι, που πληρώθηκε από τα δικά μας λεφτά, είναι ο καθρέφτης της ψυχής και της ποιότητας του Μητσοτακέϊκου και του ιδρύματος Κλίντον, που τόσο πλουσιοπάροχα χορηγούσε η Γιάννα Αγγελοπούλου. Λοιπόν, ήρθε η ώρα οι κυνηγοί της Ελληνικής κοινωνίας, οι κυνηγοί της ιστορικής κληρονομιάς, οι κυνηγοί της εθνικής συνείδησης και ολοκλήρωσης, να γίνουν οι κυνηγημένοι σε αυτή τη χώρα. Ξεκινήστε με τους δειλούς βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι για 7.000 χιλιάρικα το μήνα, αφήνουν τη χώρα να ολισθαίνει ασυγκράτητη στον εθνικό ακρωτηριασμό και στην πολιτική και πολιτισμική υποδούλωση. Ξεκινήστε με τους Αγγελόπουλους, τους Αλαφούζους και όποιον άλλο τολμήσει ξανά να προσβάλλει με τέτοια ψυχρή χυδαιότητα, την πατρίδα μας, την ιστορία της, τους ήρωές της και την ψυχή μας. Πρέπει να φύγουν με τις κλωτσιές από τη διακυβέρνηση της χώρας. Ως εδώ και μη παρέκει!

Η κυνηγετική περίοδος, μόλις άρχισε. Ή αυτοί θα μείνουν ή η Ελλάδα! Δείτε, αυτή η Τουρκόφιλη άρχουσα τάξη, αυτοί οι πολιτικοί και πολιτισμικοί πυγμαίοι, αυτοί οι δοσίλογοι, πως αντιλαμβάνονται το πνεύμα, τη διαχρονικότητα της Επανάστασης και το αίμα των Ηρώων:

theflagreport.comΔεν υπάρχουν σχόλια :