Θα ήθελα να θυμίσω τα εξής δύο περιστατικά

 Δεν μου αρέσει να σκαλίζω το παρελθόν σχετικά με τις υπόγειες σχέσεις «άρρητης στοργής» ή έστω «ανοχής» μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της εγκληματικής οργάνωσης. Πρέπει, επιτέλους, να γυρίσουμε σελίδα …

Επειδή βλέπω, όμως, ότι μετά την παρέμβαση – καταπέλτη Κοντονή συνεχίζουν οι Συριζαίοι να ψελλίζουν διάφορες ασυναρτησίες, θα ήθελα να θυμίσω τα εξής δύο περιστατικά, που αφορούν στην εκλεκτή τους πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου:

✔️ Την άνοιξη του 2016 η κα Θάνου άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του Ισίδωρου Ντογιάκου για υποτιθέμενη «απρεπή συμπεριφορά» του τελευταίου. Η κα Θάνου είχε στοχοποίησε από τον πρώτη στιγμή τον εισαγγελέα Ντογιάκο, αμφισβητώντας την προηγούμενη εκλογή του ως προϊσταμένου της εισαγγελίας εφετών. Όταν, τελικά, το φθινόπωρο του 2016 εκδόθηκε πειθαρχική ποινή (επίπληξη για «απρεπή συμπεριφορά») εις βάρος του κ. Ντογιάκου και ο τελευταίος εξέπεσε του αξιώματος του προϊσταμένου της εισαγγελίας εφετών, οι Χρυσαυγίτες κυριολεκτικά πανηγύριζαν στα social media. Και «ξεσάλωσαν» γιατί ο κ. Ντογιάκος ήταν αυτός που συνέταξε την 700σέλιδη εισαγγελική πρόταση εναντίον τους και εισηγήθηκε την προφυλάκιση της ηγετικής τους ομάδας.

✔️Λίγο πριν πέσει, φρόντισε ο ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετήσει την κα Θάνου πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Η κα Θάνου εκλέχθηκε στη θέση αυτή όχι μόνο με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της ΧΑ!

Κάλο θα ήταν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να μη ξύνουν πληγές και να μη το παίζουν τιμητές κουνώντας το δάχτυλο, γιατί εκτίθενται χειρότερα.

Η εξέλιξη της υπόθεσης Κοντονή δεν τους έχει πείσει;

Άλκης ο Τιμητής

loading...