Ζουμε το μαρτύριο της σταγόνας! Θα μας κλείσουν το βλέπετε, τι τους περιμένουμε, ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!

 

Βγηκε σημερα ο Τζιτζικωστας,ο κλεινω την παραλια με ενα fake video και ανηγγειλε ΝΕΟ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ!

Δε ξερω αν γινει η’ Οχι,δεν ειναι κριμα ομως να ειμαστε ερμαια τετοιων πολιτικων?

Πολιτικων που μας βαζουν το μελλον μας στο παγο,που μας νεκρωνουν τα ονειρα μας,μας κλεινουν τα μαγαζια οποτε τους σηκωθει,μας φυλακιζουν στα σπιτια μας μακρια απο συγγενεις μας,μακρια απ τους παππουδες μας..και εμεις να κρεμομαστε απ τα βρωμοχειλα τους?

Κριμα δεν ειναι για εμας?

Πριν μας κλεισουν τα μαγαζια μας αυτοι,ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ! Μαζικα σταματουμε καθε μας δραστηριοτητα και ας ζοριστουμε,αλλα αυτοι θα ζοριστουν περισοτερο! 

Εξαλλου δεν βλεπετε οτι ζουμε το μαρτυριο της σταγονας? Θα μας κλεισουν το βλεπετε,τι τους περιμενουμε,ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!

Καλουν τα ΜΜΕ για συνοστιμο στο Εφετειο,συνοστισμο στη δικη του 14 χρονου,με χιλιαδες κοσμο και βγαζουν στα ΜΜΕ και επικρινουν,την παρελαση στα Γιαννιτσα απο 200 ατομα!

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΣΤΑΜΑΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΛΕΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ,ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!

Δεν μπορουμε να το κανουμε,εχουμε ισως χρεη,υποχρεωσεις…δικαιολογημενα!

Μολις ομως μας πανε για λοκ νταουν,μπορουμε στα κλειστα μαγαζια μας να γραψουμε απ εξω πανο,ΜΕ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ,ΜΕ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ,ΜΕ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ και πχ ΤΟΣΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Να τυπωσουμε μπλουζακια που να γραφουν πχ ΔΕΝ ΦΟΒΑΝΕ ΤΟΝ ΙΟ,ΦΟΒΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ,ΔΕ ΦΟΡΑΩ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ 150€,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΟΥΤΕ ΑΕΡΓΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ….Κιαλλα τετοια συνθηματα σε μπλουζες,αλλα θα φοραμε τη μασκα οπου λεει ο νομος! 

Να κανουμε κατι!

Μονο να συζηταμε δεν γινεται!

Πηγα σε ενα Σουπερ πριν κανα 2 μηνο και ειδα μεσα παιδια με μασκες θαλασσας με αναπνευστηρες! Ειναι ενας τροπος διαμαρτυριας με χιουμορ!

Υπαρχουν Δημοκρατικοι τροποι αντιδρασης! Οργανωση θελει και ενοτητα!

Γ.Ν 

loading...