ΠΕΡΙ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ, ΠΕΡΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΕΡΙ ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΔΩΝΙΔΟΣ

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης ….

Κύριοι Βουλευτές,

Είναι γνωστόν πόσες φορές κατηγορήθηκε ο Σύριζα και ιδιαίτερα ο κ. Τσίπρας, από την ταπεινότητα μου.

 

 

Είναι όμως  κατά τη ταπεινή μου γνώμη,  από τις λίγες φορές που ο Σύριζα με τον νομικό κώδικα σεβάστηκε όσο ήταν δυνατόν, τους δημοκρατικούς θεσμούς (δεν ομιλώ για τη Δημοκρατία που την κουρέλιασαν όλοι μαζί).

 

Και που  δεν ενέκρινε ο Σύριζα τις απόλυτα φασιστικές απόψεις του σκληροπυρηνικού τω πνεύματι «δημοκράτη» κ. Κοντομή.

 

Αυτό συνάγεται από τη σημερινή ήπια και εμπεριστατωμένη ανάλυση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κανάλι τηλεόρασης OPEN (βρείτε το όταν αναρτηθεί αργότερα στο «ώρα Ελλάδας 9/10/2020 Open»).

 

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το νομικό αυτό θέμα. Παρατηρώ μόνον  ότι ο κ. Κοντομής που είναι ο κύριος υπόλογος ως υπουργός δικαιοσύνης για όσα έγιναν ή δεν έγιναν στη δική της Χρυσής Αυγής, ζητούσε στο νομικό κώδικα, γενικά επιπλέον μέτρα.  Που θα μετέτρεπαν,  μαζί με άλλα,  τη κατεχόμενη χώρα μας (συνημμένα),  σε άκρως νομικά φασιστική.

 

Όμως εκπλήσσει και η εκμετάλλευση των δηλώσεων του τέως υπουργού Δικαιοσύνης του Σύριζα κ. Κοντομή από το ονομαζόμενο ΚΙΝΑΛ.

 

Το κατ’ ευφημισμό ονομαζόμενο Κίνημα Αλλαγής. Που βέβαια αν εκλεγόταν ως κατοχικό κόμμα του αρχιπροδότη του Ελληνισμού Τζέφρυ – Γιωργάκη, προς το χειρότερο θα άλλαζε τα πράγματα. Ή απλά θα γινόταν, συνεταιριστικό του κόμματος του υπερήφανου πολυπολιτισμικού κ. Μητσοτάκη).

 

Όμως εκπλήσσει και η θέση του κ. Γεωργιάδη για το θέμα.

 

Και δεν εκπλήσσει όμως,  το θρασύτατο «αστείο» του κ. Γεωργιάδη.  Ότι επειδή έγιναν «όλοι» μνημονιακοί και «όχι γερμανοτσολιάδες» (δείτε το τελευταίο μνημόνιο).

 

Αυτός  ως πρωτοπόρος της υποδούλωσης της πατρίδας μας με το μνημόνιο του εφιάλτη Τζέφρυ-Γιωργάκη (να μην αναλύσω πάλιν το τι έκανε ο προδότης),  είχε δίκαιο για την αναγκαιότητα της συνεχιζόμενης μνημονιακής ληστρικής υποδούλωσης της πατρίδας μας.

 

Με τέτοια «έξυπνη» θρασύτητα, λυπούμαι, αιδώς Αδώνιδα.   «Ή λέγε τι σιγής κρείττον, ή σιγήν έχε»

 

 

Όσον αφορά τον ακραίο «δημοκράτη» κ. Κοντομή,  θυμίζω ότι το μόνον που βρήκε να κάνει, αντί να κυνηγήσει (βέβαια δεν είναι ο μόνος) τις οργανωμένες εγκληματικές οργανώσεις που ιδίως από τον Δεκέμβριο του 2008 δολοφονούν (Μαρφίν, δύο νέοι της Χρυσής Αυγής που όλοι τους ξέχασαν) καίνε τρομοκρατούν κτλ,  ήταν το να κυνηγήσει έναν σεπτό και πατριώτη ιεράρχη που απλά υποστήριξε τις αντίθετες με  τις μοντέρνες απόψεις της ΕΕ,  απόψεις της θρησκείας. Προσπαθώντας με τον αντιρατσιστικό «του»  νόμου της ΕΕ, να φιμώσει κάθε άλλη άποψη.

 

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

loading...