Εάν αποδεχτείτε την κατάσταση, μείνετε. Εάν όχι, ετοιμαστείτε να φύγετε. " Οι μουσουλμάνοι γονείς ζήτησαν την απομάκρυνση του χοιρινού κρέατος σε όλες τις σχολικές καντίνες στο Μόντρεαλ και στα προάστια. Ο δήμαρχος του Dorval, ένα προάστιο του Μόντρεαλ, αρνήθηκε και έστειλε ένα σημείωμα σε όλους τους γονείς για να εξηγήσει γιατί.

"Οι μουσουλμάνοι πρέπει να γνωρίζουν ότι πρέπει να προσαρμόσουν τα έθιμα, τις παραδόσεις και τον τρόπο ζωής τους στον Καναδά και στο Κεμπέκ."

"Οι μουσουλμάνοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να ενσωματωθούν και να μάθουν να ζουν στο Κεμπέκ. Πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους, όχι οι Καναδοί που τους υποδέχτηκαν τόσο γενναιόδωρα. "

"Όπως και άλλα έθνη, οι Καναδοί δεν είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν την ταυτότητά τους και τον πολιτισμό τους."

Τέλος, πρέπει να καταλάβουν ότι στον Καναδά (Κεμπέκ), με τις ιουδαιο-χριστιανικές ρίζες, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, τις εκκλησίες και τις θρησκευτικές αργίες, η θρησκεία πρέπει να παραμείνει προσωπικό ζήτημα. Ο Δήμος Dorval έχει το δικαίωμα να αρνηθεί παραχωρήσεις στο Ισλάμ και τη Σαρία. "

"Για τους μουσουλμάνους που δεν συμφωνούν με τον κοσμικό και δεν αισθάνονται άνετα στον Καναδά, υπάρχουν 57 όμορφες μουσουλμανικές χώρες στον κόσμο, οι περισσότερες από τις οποίες είναι αραιοκατοικημένες και έτοιμες να τις δεχτούν με ανοιχτές αγκάλες σύμφωνα με το νόμο της Σαρία.

"Αν έφυγες από τη χώρα σου για τον Καναδά και όχι για άλλες μουσουλμανικές χώρες, είναι επειδή πιστεύεις ότι η ζωή στον Καναδά ήταν καλύτερη από οπουδήποτε αλλού. Δεν θα σας επιτρέψουμε να μειώσετε τον Καναδά στο επίπεδο αυτών των 57 χωρών. "

"Ρωτήστε τον εαυτό σας αυτήν την ερώτηση - μόνο μία φορά:" Γιατί είναι καλύτερο εδώ στον Καναδά απ 'όπου ήσασταν; "

"Η χοιρινή τραπεζαρία στο μενού είναι μέρος της απάντησης."

Εάν ήρθατε στον Καναδά με την ιδέα ότι θα μας εκτοπίζατε με την καρποφόρα εξάπλωσή σας και τελικά θα κατακτήσετε τη χώρα, θα πρέπει να συσκευάσετε τις τσάντες σας και να επιστρέψετε στο σημείο από το οποίο ήσασταν. Δεν έχουμε θέση για εσάς και την ιδεολογία σας.

Εάν αποδεχτείτε την κατάσταση, μείνετε. Εάν όχι, ετοιμαστείτε να φύγετε. "

Δεν υπάρχουν σχόλια :