Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

 Η Ελλάδα κινδυνεύει από τα ναρκοδόλαρα, τους διαχειριστές τους και τη νομενκλατούρα της αποικίας. Μία παγκόσμια μαφία που βρήκε στην όμορφη χώρα μας πρόθυμους συνεργάτες, πατριδοκάπηλους και δουλικούς για να ανακυκλώνουν την εξουσία, να ξεπουλούν την πατρίδα τους και να βαφτίζουν το ψάρι κρέας προς όφελος της παρέας τους.

Με φουσκωμένους τους λογαριασμούς σε Ελβετία και εξωχώριες εταιρείες υπηρετούν τις πιο σκοτεινές δυνάμεις για τη διακίνηση των εμπορευμάτων τους και χτίζουν την επιχειρηματικότητα και την πολιτική τους εις βάρος του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων.

Αδίστακτοι ανθέλληνες καταστρέφουν κάθε υγιές κύτταρο της κοινωνίας, επιχειρήσεις, οικογένειες και άτομα για να μην ανθίζει τίποτα δημιουργικό.

Η Ελλάδα δεν τρώει τα παιδιά της αλλά η παγκόσμια μαφία με πρόθυμους Έλληνες εξοντώνει κάθε προικισμένο Έλληνα και Ελληνίδα εξοστρακίζοντάς τους και διαλαλεί από τα μέσα ενημέρωσης Κολυμπήθρες του Σιλωάμ την ανικανότητα του Ελληνικού Κράτους που η ίδια ορίζει…

Ήρωες και μιζαδόροι γίνανε ίσα και όμοια στις καθημερινές δηλώσεις των επίορκων αξιωματούχων που σκέπτονται μόνο την πάρτη τους.

Παρέδωσαν Μακεδονία, Μεσόγειο, Αιγαίο και Αμμόχωστο και κυκλοφορούν ξεδιάντροποι μπουκωμένοι από χρήμα αγνώστου ταυτότητας και προέλευσης με υποθήκη το μέλλον της ελληνικής αποικίας.

Έρχεται η ώρα να πέσουν οι μάσκες της απάτης…

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

loading...