Αφηστε ενα μπολ τροφη εξω στο βουνο και ενα μπολ τροφη μεσα σε βιλα στην Εκαλη και θα δειτε που θα παει το ζωο απο μονο του!

 Διαβασα μια αναρτηση οτι ο Βοριδης,μετατρεπει την κακοποιηση ζωων απο πλημελημα σε κακουργημα!

Και ρωτω,τα τσιρκο που φιλοξενειτε με κρατικη αδεια στην χωρα μας,τα ζωα αυτα για να μαθουν να κανουν κωλοτουμπες,ΔΕΝ κακοποιηθηκαν? Θα τους πατε εισαγγελεα?

Τα σκυλια που τα δενουν με σχοινι και τα κουβαλανε εδω και εκει,ΔΕΝ ειναι κακοποιηση? Που τα εκπεδευουν να καθοντε ΣΟΥΖΑ,η εκπεδευση αυτη γινεται με αγαπη και προδερμ και με χωρις βια?

Βια ειναι και η στερηση τροφης,αν δεν κανει το ζωο αυτο που πρεπει!

Που τα κρατανε μεσα στα σπιτια,στα μπαλκονια και γαυγιζουν ολο το βραδυ και ανησυχουν την γειτονια,ΔΕΝ ειναι κακοποιηση της γεννετισιας φυσης τους?

Τα ζωα ειναι για μπαλκονια και χαλια?

Αφηστε ενα μπολ τροφη εξω στο βουνο και ενα μπολ τροφη μεσα σε βιλα στην Εκαλη και θα δειτε που θα παει το ζωο απο μονο του! Φυλακιζετε τα ζωα και μιλατε για φιλοζωια,φιλοζωοι του κωλου! 

Εχει μια ωραια διηγηση,ενας παπαγαλος στο κλουβι φυλακισμενος και δυστυχης,λεει καποιον περαστικο να παει στην Αφρικη στη χωρα καταγωγης του και να βρει τους ελευθερους παπαγαλους της φυλης του! Και να τους πει οτι τον εχουν φυλακισμενο και τι μπορει να κανει ωστε να ελευθερωθει! Παει ο ανθρωπος στην Αφρικη,βρηκε καποιον απ το σοι του παπαγαλου και μολις  του λεει οτι τον εχουν σε κλουβι φυλακη,ο παπαγαλος παθαινει ανακοπη και ψοφαει!

Γυριζει στην Ελλαδα ο ανθρωπος και παει ισα στο παπαγαλο να του πει τι εγινε!

Τοτε ο παπαγαλος με το που τ ακουει,πεφτει και πεθαινει και αυτος!

Ανοιγει το κλουβι ο δεσμοφυλακας-φιλοζωος-αφεντικο του και τοτε ο παπαγαλος πεταει και φευγει!

Και πανω απο ενα κλαδι δεντρου,ευχαριστει τον ανθρωπο και του λεει,οτι ο παπαγαλος απ την φυλη μου,μου εδειξε τι να κανω ωστε να ελευθερωθω!! 

Ντεμεκ φιλοζωοι καποιοι,στα ορια της πορτας του Ψυχιατρου,αγοραζουν ενα ζωο για ψυχοθεραπεια και ταλαιπωρουν ολο το κοσμο,να χεζουν και να ουρουν στους δρομους,να γαυγιζουν φυλακισμενα εξω σε μπαλκονια,να τα σερνουν απ τα λουρια,να τα φορουν φιμωτρα… !! Και αυτοι ειναι φιλοζωοι!

Για να σας πω,ισως καποιοι θυμαστε την αρκουδα και τον αρκουδιαρη που την ειχε δεμενη με σχοινι και χορευε με το ντεφι και μαζευε κερματα?

Απαγορευθηκε ως κακοποιηση ζωου!

Τα σκυλια που τα σερνετε με τα σχοινια μεσα στους δρομους,δεν ειναι κακοποιηση?

Ασε για τις ντεμεκ φιλοζωικες που εχουν παρει ενα σκασμο λεφτα,για να κανουν δομες για αδεσπωτα! Και αν ειδατε εσεις δομες,ειδα και γω! Οσο θα δειτε,νεκρο απο κορονοιο,νικητη του ΛΟΤΤΟ,Μετρο στη Θεσσαλονικη,αλλο τοσο θα δειτε και δομες για αδεσπωτα ζωα! Παρτε σε οποια φιλοζωικη γουσταρετε για πλακα και πειτε βρηκα 7-8 σκυλακια πεταμενα σ ενα καδο! 

Αν σας τα παρουν για να τα φροντισουν,εγω λογω τιμης,θα ψηφισω στις επομενες εκλογες Κουλη! Καντε ενα τεστ!

Τιποτα δε θα κανουν,μονο φωναζουν για δικαιωματα των ζωων! 

Κι οσο φωναζουν και μαζευοντε διπλα τους καποιοι αφελεις,οντως φιλοζωοι,αυτοι κονομανε,γιατι δημιουργουν δεξαμενη ψηφοφορων!!

Ξερετε ποσα μελη εχει η φιλοζωικη μας?

Κυβερνηση ανεβοκατεβαζει!

Ξερετε ποσα μελη εχουν οι Λοατκι κοινοτητες,κυβερνηση ριχνουν!

Ξερετε ποσα μελη εχουν οι Ελληνοποιημενοι,κυβερνησεις αλλαζουν!

Ξερετε ποσα μελη εχουν οι Ρομα κοινοτητες,κυβερνησεις μπουρλοτιαζουν!

Δωστε τους αδεια εμποριου ναρκωτικων,οπλων,μαστροπιας και μπραβιλικια,να παρετε μονοκουκι ψηφους!

Αλλα το ποιο γλοιωδες ειναι κατι καλομαθημενα ντεμπελοσκυλα βρωμοπαιδα πλουσιων οικογενειων,φορουν την στολη ποδηλατη και ποδηλατουν στη μεση σχεδον μονης λωριδας κυκλοφοριας και ασκουντε για Ολυμπιακους! Και απο πισω ΟΥΡΑ τα αυτοκινητα,φορτηγα,ακομα και ΕΚΑΒ,να πανε σημειοτον και προσπερνοντας πολυ προσεκτικα ενας ενας,γιατι αν καποιος τον χτυπησει,την γαμησε! Ειναι σαν να χτυπαει σκυλο! Και ταλαιπωρουν τον εργαζονενο κοσμο,που τρεχει για να συνδραμει στην Ελληνικη οικονομια,που πληρωνει τελη κυκλοφοριας,ασφαλεια,50% φορο στη Βενζινη! Και αυτα τα καθικια τα τεμπελοσκυλα,που δε ξερουν πως να περασουν το χρονο τους,ταλαιπωρουν τοσο κοσμο του μοχθου!! 

Και ολα αυτα υπο την ανοχη της κυβερνησης και με νομους που τους χιλιοπροστατευουν!

Ζουμε την ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑΣ!

Συν ολα τ αλλα μας βαλαν και τον JOKER,προεδρο για τις εκδηλωσεις για τα 200 χρονια απ την Επανασταση του 1821,που καποιοι αγωνιστηκαν ξυπολιτοι,δωσαν περιουσιες και πεθαναν στη ψαθα,για να ερθουν να κυβερνησουν την Ελευθερη Πατριδα μας,παπουτσωμενοι και γραβατωμενοι καρεκλοκενταυροι οσφυοκαμπτες,ψηφοθηρες δοσιλογοι προδοτες!!

Για την Διαμαντοπουλου δεν θελω να πω,παραπεμπω σε δηλωσεις του Στριγα!!

ΤΟ 9 ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗ ΤΑΞΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ 15 ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ,ΜΗ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ!!

Γ.Ν 

loading...