Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ «ΟΧΙ» ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΦΩΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΚΟΤΟΥΣ.


 Η ΑΦΥΠΝΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΥΔΕΙ ΕΝΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ...


 Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

Μικρή εισαγωγή. Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στις 14. 2. 2020 σε τρία πατριωτικά ιστολόγια.

Επειδή όμως το ΜΗΝΥΜΑ του στις τωρινές μέρες και ώρες έχει γίνει πιο επίκαιρο και πιο επιτακτικά αναγκαίο από ποτέ, θα κάνω προσπάθεια να δημοσιευτεί και πάλι και σε άλλα εξ’ ίσου πατριωτικά ιστολόγια. 

Στο αρχικό κείμενο έκανα ελάχιστες αλλαγές για μεγαλύτερη σαφήνεια και όπου πρόσθεσα κάτι το έβαλα μέσα σε αγκύλη. 

Το αρχικό κείμενο το έχει κρατήσει ευθύς από τη δημοσίευση του ο Διόδοτος.com στα γκάτζετ της σελίδας του, στη δεξιά στήλη και τον ευχαριστώ θερμά γι αυτό. 

1.Δεδομένη η ενδοτικότητα (ευγενής όρος για την προδοσία) του πολιτικού κατεστημένου. 

Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει δύο εξαιρετικά κρίσιμα εθνικά θέματα, που θα καθορίσουν τη συνέχεια μας ως αυτόνομων, ελεύθερων και “αμιγώς” 

Ελλήνων σε αυτή τη μικρή γωνιά της Γης (που μπορεί να είναι και ο ομφαλός της!) ή το αντίθετο. Το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος, που έχει μεταβληθεί σε “καθεστώς”, όχι μόνον δε δείχνει να θέλει προασπίσει τα παραπάνω,  αλλά, αντίθετα, κάνει τα πάντα για να τα υπονομεύσει, με λογικοφανή βέβαια προσχήματα, ώστε να  αδρανοποιεί μεγάλο κομμάτι  του λαού. 

Οπότε εγείρεται ένα βασικό ερώτημα:  Πώς μπορούμε όλοι εμείς, που βλέπουμε κατάματα την πραγματικότητα και που πονάμε τούτη τη γη και τούτη την Πατρίδα, να αντιδράσουμε στην ενδοτικότητα του πολιτικού κατεστημένου σε όλα τα εθνικά θέματα;

Παρέδωσαν τα τιμαλφή μας στους Σκοπιανούς. Υποχωρούν στις απαιτήσεις των διεθνών ελίτ (Γερμανία, ΕΕ, ΟΗΕ…) στο μεταναστευτικό. Και είναι έτοιμοι να συζητήσουν με την Τουρκία την αλλαγή του status quo  σε Αιγαίο,  Ανατολική Μεσόγειο, δηλαδή να πετάξουν  την ασπίδα της συνθήκης της Λωζάνης και να μας φέρουν  στο έλεος των “εξ‘ Ανατολών” ανέμων και Ερντογανικών ορέξεων. 

2. Αυτήν την άνευ προηγουμένου ενδοτικότητα των θεοσκότεινων “κρατούντων” ποιοι παράγοντες  την ενισχύουν; 

α. Την ενισχύουν όλα τα φερέφωνα, στα μμε και στο διαδίκτυο, των διεθνών και ντόπιων ελίτ. Οι δεύτερες είναι απλά υποτελείς των πρώτων. Υπάρχουν ασφαλώς ελάχιστοι αδέσμευτοι και μαχητικοί δημοσιογράφοι, που όμως δεν αρκούν για να ισορροπήσουν τη σαβούρα των φερεφώνων  -εντός της σαβούρας και “κορυφαία” ονόματα!

β. Την ενισχύει η πλήρης αφωνία της Ελλαδικής Εκκλησίας εμπρός σε όλα τα τραγικά για το λαό που έλαβαν χώρα ή ετοιμάζονται. Ελεημοσύνη αντί Λόγου Χριστού και αρχαγγελικού σπαθιού είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να “προσφερθεί” σε έναν περήφανο λαό, όπως ο Ελληνικός. [ Στάση που έφθασε στο απόγειο της όταν εμφανίστηκε ο κορωνοϊός/πρόκληση, στην πίστη όλων μας].

γ. Την ενισχύει η αιδήμων σιωπή των υποτιθέμενων ανθρώπων της διανόησης και των πανεπιστημιακών δασκάλων. Πού είναι σε όλα τα δεινά μας η Ακαδημία Αθηνών, οι Σύγκλητοι των Πανεπιστημίων μας, οι σύλλογοι λογοτεχνών, εικαστικών και όλοι οι άλλοι;  Υπάρχουν και εδώ οι φωτεινές εξαιρέσεις, αλλά δεν μπορούν να εξοβελίσουν το κακό  που επιφέρει στην πατρίδα “η σιωπή των αμνών” ή, ακόμα χειρότερα,  “τα αλυχτίσματα των λύκων” σε συνήχηση με τους απέναντι! 

Βέβαιο και εξακριβωμένο. Υπάρχουν   λύκοι στους κύκλους της διανόησης, κυρίως της πανεπιστημιακής.  Λύκοι έτοιμοι να κατασπαράξουν τον ελληνικό λαό, αφού πρώτα πολύ μεθοδικά τον κατάντησαν πρόβατο. 

Όλο αυτό για  προσωπικά οφέλη… για κύρος,  αξιώματα, πανεπιστημιακές έδρες, αδρά πληρωμένς θέσεις “συμβούλων”, προέδρων κ.α., χρήμα από ερευνητικά κονδύλια χωρίς να τα αξίζουν και άλλες ακόμα πιο ρυπαρές  χρηματοδοτήσεις, “αντίτιμον  αίματος” του ελληνικού λαού.  

Έχει γίνει ολοφάνερο  ότι αυτή η “κατασκότεινη ελίτ”  της υποτιθέμενης διανόησης και πανεπιστημιακής καθέδρας απεργάζεται το ραγιαδισμό  και τη συμμόρφωση του λαού μας προς τα καλούπια του πολιτικώς ορθού (τρομάρα τους!) και τις νόρμες της Νέας Τάξης. Προπαγανδίζουν ακόμα και την παράδοση μας στους Τούρκους!

δ. Την ενισχύει ο μη καθαρός, έως λίαν ύποπτος, λόγος για την ακολουθητέα γεωστρατηγική της Ελλάδος μερικών επαϊόντων της σχετικής επιστήμης, που ακριβώς αυτοί συμβαίνει να διαμορφώνουν την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος. Λύκοι και εδώ, πολλοί λύκοι. Και αν ψάξουμε τη γενιά τους, ίσως κανένας τους δεν είναι Έλληνας. 

Όμως ο πρωθυπουργός  τους καλεί (μέλη, πρώην ή νυν, του ΕΛΙΑΜΕΠ) να συσκεφθούν πώς θα μας παραδώσουν στους απέναντι λύκους, τους γκρίζους, χωρίς να αντιδράσει ο ελληνικός λαός. [Σύμβουλος ασφαλείας του Πρωθυπουργού της ΕΛΛΑΔΟΣ ο κ. Ντόκος! 

Καταλληλότατος για τη θέση συμβούλου του Ερντογάν] Ξεχωρίζουν, ωστόσο, κάποιοι εξαιρετικοί αναλυτές, μετρημένοι στα δάχτυλα, που  τους “μελετάμε” προσεκτικά, αλλά τους αγνοεί πλήρως το καθεστώς.     

Ακόμη, υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί εν αποστρατεία κάνουν δηλώσεις ή δράσης ομιλίες από μετριοπαθείς ως πολύ αιχμηρές για τα προδοτικά τεκταινόμενα, αλλά και τα πεπραγμένα των Επιτελαρχών,   αλλά ως εκεί.  

Δε φαίνονται διατεθειμένοι να δημιουργήσουν έναν δυνατό “Σύνδεσμο Αποστράτων” όλων των Σωμάτων και όλων των βαθμών, συμβουλευτικού χαρακτήρα -και όχι μόνον!- που θα είχε εξαιρετική δύναμη επιρροής  στα εθνικά θέματα, αλλά και  στους εν ενεργεία συναδέλφους τους.

ε. Την ενισχύουν (και σίγουρα θα φανεί αιρετική αυτή η άποψη)  τα ιστολόγια και άρθρα που ενώ έχουν σαφώς πατριωτικό χαρακτήρα, υπερβαίνουν το  μέτρο. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :