Ο κ. Κουρουμπλής επέμενε ότι τα δικά του στοιχεία έδειχναν ότι ήταν αυτός ο νικητής κι ότι θα προσέφευγε στο εκλογοδικείο για να βρει το δίκιο του.

Η τελευταία έδρα του Σύριζα στο δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών εξελίχθηκε σε θρίλερ για γερά νεύρα. Και όπως φαίνεται θα ολοκληρωθεί με μια τεράστια ανατροπή που λίγοι περίμεναν.

Η μάχη μεταξύ Θανάση Παπαχριστόπουλου και Παναγιώτη Κουρουμπλή για την τελευταία έδρα κρίθηκε κυριολεκτικά στο νήμα. Η καταμέτρηση έδειξε νικητή με μόλις πέντε ψήφους τον πρώτο όμως η νίκη του αμφισβητήθηκε από τον έτερο διεκδικητή.

Ο κ. Κουρουμπλής επέμενε ότι τα δικά του στοιχεία έδειχναν ότι ήταν αυτός ο νικητής κι ότι θα προσέφευγε στο εκλογοδικείο για να βρει το δίκιο του. Και τελικά το βρήκε…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του instanews.gr ο κ. Κουρουμπλής δικαιώθηκε και είναι αυτός που θα πάρει την έδρα και φυσικά θα επιστρέψει στη βουλή.

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη απόφαση όμως οι πληροφορίες του instanews.gr κάνουν λόγο για αποτέλεσμα που έχει κλειδώσει και μένει μόνο η ανακοίνωσή του.

Το εκλογικό θρίλερ ολοκληρώθηκε με ανατροπή που φέρνει αλλαγή στη σύνθεση του Σύριζα…

https://instanews.gr

loading...