ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΚΤΗΝΟΣ

Α’ να χαθείς μωρή ελεεινή. Υποθάλπτεις ένα νέο Χίτλερ γιατί αυτό επιβάλλουν τα στυγνά οικονομικά σου συμφέροντα, γιατί κουβαλάς και εσύ τα ίδια φασιστομυαλά με τον προγονο σου. Για 180 χρόνια τώρα μια αταλάντευτη τουρκόφιλη στάση απο τους γερμανούς αδιαφορώντας για τα ανθρώπινα δικαιώματα τις πανανθρώπινες αξίες, την Δημοκρατία και την ελευθερία. Αυτή δεν είναι η Ευρώπη που ονειρευτήκαμε, είναι ένα κολοχανίο, μια διαλυμένη παρέλαση και βατήρας για να μας πηδάτε όπως εσείς επιθυμείτε και όταν σας έρχεται η όρεξη. Όταν όμως η Ευρώπη θα έχει πλέον εξισλαμισθεί, γιατί αυτό τελικά είναι το σχέδιο του ισλαμοφασίστα Ερντογάν, οι ”πολιτισμένοι” μουσουλμάνοι που “σέβοντε” πολύ τις γυναίκες εσένα θα ήθελα πρώτη να βιάσουν. Πολύ θα το ήθελες φυσικά άλλά είσαι τόσο πετσιά, τόσο βρωμισμένη και αποκρουστική που ούτε και αυτοί θα σου έκαναν τέτοιο χατίρι. 

Όσο όμως κτήνος και να είναι η Μέρκελ όσο άδικα και να φέρεται σε βάρος του Ελληνισμούτα τα συμέροντα της Γερμανίας εξυπηρετεί και καλά κάνει. Το πρόβλημα είναι δικό μας γιατί αντί να εκλέγουμε ικανούς και πατριώτες ηγέτες, εναλλάσουμε και ανακυκλώνουμε στην εξουσία  πιόνια της ΝΤΠ, φοβικούς, μπεκρήδες και προδότες.

Ας με συγχωρέσουν οι φίλοι μου που χρησιμοποίησα τέτοιες χυδαίες και σκληρές εκφράσεις αλλά όταν έχεις να κάνεις με ανθρωπόμορφα κτήνη που σου καταρρακώνουν την αξιοπρέπεια σου και καταστρέφουν τον τόπο σου δεν μπορείς να τους αντιμετωπίζεις διαφοτετικά

αναγνωστης

loading...