Την οικογένεια γερά (πρωτίστως τους παππούδες),την Πατρίδα μας σφιχτά και Ορθοδοξία στη καρδιά!! Και δε μασάμε απο τίποτα!!!

 Καποτε σε ενα εργοστασιο δουλευε μια κοπελα γυρω στα 25 χρονο ομορφη με πλουσιο μπουστο που το επιδεικνυε συχνα πυκνα,λιγο ξεπεταγμενη και αρκετοι την ειχαν στριμωξει,στη βραδυνη βαρδια,πισω στα χαρτοκουτα και βγαλαν γουστα!

Ολη την ειχαμε για ευκολη,πουτανακι …και πολλοι της το λεγαμε και στα μουτρα!

Τοτε καποιος εργατης,την εβγαλε ραντεβου για κατι ποιο μονιμο,για μια σχεση!

Εκει λοιπον που συζητουν για καταγωγη(χωριο) οικογενεια,αυτη η κοπελα αρχιζει κλαιει και ξετυλιγει την ιστορια της!

Χωρισαν οι γονεις της,η μανα της πηρε πατριο και ο πατριος της την βιαζε απο μικρη,μεχρι που αναγκαστηκε εφυγε απ το σπιτι της και εμεινε σε σπιτι ενος γκονενου της,τοτε!! 

Μια κοπελα κουκλα με προσοντα,με δυσκολα παιδικα χρονια,δεν επελεξε τον ευκολο δρομο του μπαρ,πορτα,η’ ακομα και συνοδος,αλλα ενα εργοστασιο με βαρδιες και μισθο ουτε 600€!

Και ολοι εμεις την λεγαμε πουτανα!

Αυτη ηταν οι πουτανα η’ εμεις οι πουστιδες στη ψυχη?

Δευτερο μια κοπελα,κατ οψη σοβαροτατη,εχει σχεση με καποιο παιδι κανα 8 μηνο,αλλα τον βγαζει κατι πολυ τρελα βιτσια και το παιδι σιγα σιγα την κανει περα και κοβει λασπη! Τον παιρνει τηλεφωνο ξαφνικα ενα βραδυ μετα απο μηνες,ενω ηταν χωρισμενοι και του λεει στο τηλεφωνο οτι δεν ειναι καλα ψυχολογικα,θελει να παει τωρα να μιλησει σε ιερεα! Το βραδυ λοιπον εκεινο,παει σπιτι της την παιρνει και την παει σε καποιον Πνευματικο της περιοχης! Μιλανε πανω απο μια ωρα,βγαινει με χαμογελο πλατυ και φευγουν! Στο δρομο την ρωτα,τι εχεις!

Τοτε αυτη τον λεει,ειμαι υιοθετημενη και εψαξα βρηκα την βιολογικη μου μητερα μεσω του ιδρυματος που με αφησε και ειναι πορνη σε μπουρδελο! Γιαυτο εξηγειτε αυτη η αλλοπροσαλη ερωτικη μου ζωη,ισως ειναι κατι κληρονομικο! Γιατι ο θετος πατερας της ηταν ψαλτης στην ενορια,αλλα τον εχασε νωρις και η μητερα της μια πολυ σοβαρη κυρια! Και δεν καταλαβαινε αυτη,γιατι ειχε ολες αυτες τις σεξουαλικες αναζητησεις!

???????

Τριτο,ενας τεχνικος παει για μια τεχνικη εργασια σε μπουρδελο,πρωι η ωρα 7!

Η τσα τσα εκει και η κοπελα μια 28 χρονη Ρουμανα η οποια ηταν κουκλα μοντελο για καλιστεια και ειχε πελατες ασταματητα!

Ο τεχνικος μεσα σε ενα δωματιο χωρις παραθυρα δουλευε κομπρεσερ και απ την σκονη που κολουσε πανω στον ιδρωτα του,γιατι ηταν καλοκαιρι,δεν μπορουσε ουτε τα ματια να ανοιξει!

Η κοπελα ενδιαμεσα απ τους πελατες,ερχονταν και εβλεπε την εργασια!

Οταν ειδε τον τεχνικο μεσα στη σκονη,εκοψε ρολο χαρτι και του σκουπησε τον ιδρωτα και την σκονη απ το προσωπο,μονη της,αυτη η πουτανα!

Και οταν περασε λιγο η ωρα,ρωτησε αν πεινανε και αν θελουν να παραγγειλει μπουγατσες και αφου αυτοι απαντησαν θετικα,βγαινει απ το μπουρδελο μισογυμνη στην πορτα μπροστα και φωναζε τον μπουγατσα που ηταν απεναντι,την παραγγελια,που ηταν και μπουγατσες και κακαο και φραπες! Η πουτανα!

Οσοι ειναι τεχνικοι καταλαβαινουν,που πανε σε κατι καθωσπρεπει σπιτια για δουλεια και δεν τους προσφερουν ουτε νερο,η’ τους κανουν καφε σε πλαστικο!!

Και μια πουτανα….!!

Α ρε πελεκυς που θα πεσει!!

Γιαυτο,πχ κρινουμε οσους μιλουν για πλαστικα κουταλια στη Θ Κοινωνια,για οσους καταφεροντε κατα της Πιστης και της Πατριδας….και ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Αλλα αν το φερει η τυχη και γνωρισουμε καποιον απο αυτους και σου διηγηθει μια αναλογη ιστορια βιοπαλης,ορφανιας…που αντι να τον οδηγησει στην αγκαλια του Χριστου,τον εκανε διωκτη Του! 

Τον μισησε Τον Χριστο!

Ειχε ερωτηματα καιρια γιαυτον και για μενα και για ολους μας!

Πολλα γιατι??

Γιατι αφου λες οτι εισαι ο Πατερας μας,εμενα δεν μου εδωσες ουτε τα βασικα? Γονεις δηλαδη,τροφη και αγαπη?

Γιατι γιατι γιατι γιατι?? Πολλα γιατι και δακρυα! Και τωρα που εχει μια θεση σημαντικη,προσπαθει να εκδικηθει το Χριστο και την Εκκλησια Του!

Τι να πεις σ αυτον τον πληγωμενο,δικαιολογημενα,ανθρωπο?

Οτι και να του πεις,αφου νοιωθει ετσι…!

Δεν πρεπει κανεναν προσωπικα να μισουμε,αλλα ειμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να κρινουμε πραξεις που βλαπτουν τα Οσια και Ιερα του Εθνους μας!

Αυτα ειχα να πω και να πω Ενοτητα,ΟΧΙ διχασμο για τιποτα! Ουτε κομματα,ουτε ομαδες,ουτε για τιποτα!

Την οικογενεια γερα(προτειστως τους παππουδες),την Πατριδα μας σφυχτα και Ορθοδοξια στη καρδια!!

Και δε μασαμε απο τιποτα!!!

Γ.Ν

loading...