Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 





Της Λέττας Καλαμαρά

Αποκαλύπτεται καθημερινά πλέον η καταστροφική ανθελληνική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε συνέχεια του Αλέξη Τσίπρα, που προκαλεί εθνική ζημιά σε οικονομία, υγεία, διεθνείς σχέσεις, δημογραφικό και πάνω από όλα στο βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων της επόμενης γενιάς μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως και ο προκάτοχός του εξαπάτησαν πολιτικά τον ελληνικό λαό, πιστοί και οι δύο στην ιδεολογία ανθελληνικών δήθεν πατριωτικών κέντρων, ξεπουλάει εθνικούς πόρους, χρεώνει ασύστολα την Ελλάδα, μπολιάζει με ισλαμική κουλτούρα τον ελληνισμό και παραχωρεί αέρα, θάλασσα και υπέδαφος στην Τουρκία. Τι χειρότερο θα μπορούσε να κάνει ένας ανθέλληνας τουρκόφιλος;

Το μεγάλο ερώτημα είναι η αιτία και ο σκοπός αυτής της ανθελληνικής πολιτικής. Η απάντηση είναι εύκολη. Η Ελλάδα παραμένει 200 χρόνια μια σύγχρονη αποικία, φάντασμα της αρχαίας υπερδύναμης, και εξουσιάζεται από αποικιοκράτες ως οθωμανική αποικία, με μπαξίσι και ρουσφέτι. Με σύνθημα τη λεηλασία κάθε κρατικής περιουσίας στη Μεταπολίτευση δημιουργήθηκε μία κάστα που αδυνατεί να ζήσει διαφορετικά και ξεπουλάει τώρα τα πάντα πρόθυμα, ιερά και όσια, για να παραμείνει στην εξουσία και να διατηρήσει το lifestyle της μαζί με τις καταθέσεις φυσικά. Η αιτία ριζώνει σε μία φιλοτουρκική μαφία που λαδώνει κάθε αρμό εξουσίας και κατακλύζει με την προπαγάνδα της καθημερινά με μία τεχνητή πραγματικότητα ειδήσεων εκμαυλίζοντας κάθε υγιή σκέψη. Κάθε υγιές κύτταρο εξουσίας, επιχειρηματικότητας και ζωής στοχοποιείται με επαγγελματικό τρόπο και δέχεται ανηλεή επίθεση μέχρι διάσπασης του.

Ο σκοπός της πολιτικής Μητσοτάκη και οι αισχρές παραχωρήσεις 188 ναυτικών μιλίων αρχικά στην Ανατολική Μεσόγειο αποσκοπούν σε ένα μόνο αποτέλεσμα εναντίον της Ελλάδας: Την ακύρωση της κατασκευής του αγωγού East-Μed που πέρα από τα οικονομικά οφέλη διέλευσης στον ελληνικό λαό θα φέρει τη γεωστρατηγική αναβάθμιση της χώρας και κυρίως την ειρήνη στην περιοχή αποδεσμεύοντας πόρους για τον ελληνικό λαό που τώρα χάνονται σε βαλίτσες εξοπλιστικών μιζών. Η παραχώρηση της μη ανακηρυγμένης σκοπίμως ελληνικής ΑΟΖ στην Τουρκία είναι το εργαλείο για να μπει η γείτονος και σύμμαχος χώρα στο παιχνίδι, να προβάλλει τις αντιρρήσεις της και να επιδιώξει στη χειρότερη περίπτωση τη διέλευση του αγωγού μέσα από τουρκικό έδαφος. Μαζί Γερμανία που μεριμνά για το μακρύ χέρι της την Τουρκία και τη Ρωσία που θέλει και τον 21ο αιώνα την Ευρώπη δεμένη στο άρμα της. Ένας αγωγός ζωής για την Ευρώπη που θα της δώσει ενεργειακή ανεξαρτησία από τη Ρωσία και θα συγκεντρώσει ισχυρές πολεμικές δυνάμεις ασφαλείας στην περιοχή αποτελεί casus belli για το διεθνές οργανωμένο έγκλημα και τη μαφία διακίνησης ουσιών, εμπορευμάτων και ανθρώπων στον άξονα Τουρκίας – Ελλάδας και απειλή αποκάλυψής του. Η μήτρα του κακού που φωλιάζει σε Τουρκία και Ελλάδα, παραγωγής φόρτωσης και διακίνησης κινδυνεύει να καεί από το φως που ανατέλλει στη Δύση για μία άλλη ανθρωπότητα.

Η σύγχρονη Ελλάδα που διώχνει τα παιδιά της και διαλύεται έχει θεμέλια στη διακίνηση εμπορευμάτων, ουσιών και ανθρώπων μεταξύ Ανατολής και Δύσης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πασχίζει καθημερινά πολιτικά για να μας πείσει ότι αποτελεί τον καλύτερο στρατιώτη της. Μέχρι και στις Θερμοπύλες θεμελιώνει το στρατό της Ανατολής. Τα παπαγαλάκια της Ευρώπης ξεκίνησαν την προετοιμασία του εδάφους για την ακύρωση του αγωγού, υπηρετώντας πιστά την Τουρκία, παγκόσμια παραγωγό πάλαι ποτέ του οπίου εις το όνομα της πράσινης ανάπτυξης και των κουτσών αλόγων της ελληνικής πολιτικής που αναπληρώνονται εύκολα μόλις απαιτείται. Αν χρειαστεί ο μπλε κύκλος βάφεται και κόκκινος αρκεί να σωθεί η εξουσία του Βαθέως Κράτους.

H κατάργηση του σχεδίου ανάπτυξης του ομφάλιου λώρου ενέργειας Ελλάδας – Ευρώπης East-Med αποτελεί την κορωνίδα της ανθελληνικής πολιτικής Μητσοτάκη και την ταφόπλακα για την Ελλάδα του 21ου αιώνα. Η ανθελληνική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί την εγγύηση να παραμείνει η Ελλάδα μία αποικία με διαχειριστές την ντόπια νομενκλατούρα που λεηλατεί τη χώρα για την πάρτη της.  Το ανύπαρκτο πολεμικό δίπολο Ελλάδας-Τουρκίας παραμένει ο μπαμπούλας για να τρώμε τη σάρκα μας ανούσια και τις επόμενες δεκαετίες. 

Οι μάσκες της ανθελληνικής πολιτικής σας πέφτουν σε Αιγαίο και Μεσόγειο, κύριε Μητσοτάκη, όσο και αν προσπαθείτε να φιμώσετε τον ελληνικό λαό, εσείς και η διακομματική παρέα σας, εν μέσω του σήμερα, του COVID-19 και του ξημερώματος της 4ης Νοεμβρίου 2020.

loading...