Ρε Μπουμπούκο εσύ δεν έλεγες ότι ο ΣΥΡΙΖΑΣ διώχνει τις επενδύσεις; Δλδ εσείς οι ΝΟΥΔΟΥΚΡΑΤΕΣ τι κάνετε ;;;

 Έφυγε Πίτσος έμεινε άνεργος ο Μήτσος…και αλλοι 600 του συνάδελφοι …Ναι, αλλά είχαμε το φοβερό deal με τη Microsoft..Αυτό να λέγεται..

Κρίμα τι θα κάνουν τώρα αυτοί οι άνθρωποι έχουν οικογένειες πώς θα ζήσουν?

Η Ελλάδα πάει κατά διαόλου ,με αυτούς!Τώρα μας ήρθε και το κλείσιμο της Πίτσος και θα συνεχιστεί το μεγάλο πετσόκομμα στην Δυτική Μακεδονία και Τρίπολη,με το κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ! Ο κόσμος θα το νοιώσει στο πετσί του! Όσο για τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας,από ΕΕ και ΝΑΤΟ,που ακόμα τις περιμένουν,αποδεικνύεται περίτρανα ότι κανείς δεν μας υπολογίζει! Οι Τούρκοι αλωνίζουν στα χωρικά μας ύδατα και η κυβέρνηση ακόμα δεν αντιδρά! Με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα,αποδεικνύεται ότι έχουμε έλλειψη ηγεσίας και καλό είναι να δρομολογηθούν σχέδια για πολιτικές εξελίξεις,μήπως και ξεκολλήσει η Ελλάδα από το τέλμα που βρίσκεται!Είναι καιρός πλέον!

To 2011, η Bosch, η οποία ελέγχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΙΤΣΟΣ (και ουσιαστικά έσωσε την ΠΙΤΣΟΣ), αγόρασε στην Ελευσίνα γήπεδο/αγροτεμάχιο 150 στρεμμάτων για να χτίσει νέο εργοστάσιο.

Ο δήμαρχος Ελευσίνας κ. Τσουκαλάς (ΣΥΡΙΖΑ) τότε δήλωσε “ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ”.

Ο Δήμος Ελευσίνας τότε τροποποίησε το πολεοδομικό του σχέδιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ την ανέγερση του εργοστασίου.

Επίσης, το 2017 οι εργαζόμενοι της ΠΙΤΣΟΣ απευθύνθηκαν με 2 δραματικές επιστολές στον τότε πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, παρακαλώντας τον να παρέμβει, διότι η εταιρεία αφού απέτυχε να κτίσει εργοστάσιο στο ακίνητο της στην Ελλάδα, θα προχωρούσε στην Πολωνία και στην Τουρκία. Τότε η κατάσταση ήταν ακόμη αναστρέψιμη.

Ο κ Τσίπρας φυσικά ΔΕΝ έκανε τίποτα. Ούτε καν μπήκε στον κόπο να απαντήσει.

Το 2018 η εταιρεία πήρε τις τελικές αποφάσεις, να πάει στην Πολωνία και στην Τουρκία. Σήμερα απλώς τις υλοποιεί.

Η αποχώρηση της ΠΙΤΣΟΣ από τη γενέτειρα της είναι 100% άλλη μία προσφορά των “αγώνων της αριστεράς” στην Ελλάδα (τους οποίους όλοι πρέπει να τιμούμε, ε;).

Βζιιιιιον η ανάπτυξη, βζιιιιιιιν η βλακεία τους, πάμε για ολική  καταστροφή…..ΞΥΠΝΑΜΕ η ωρα ηρθε…

loading...