Βρε παιδιά οι Τούρκοι έχουν πολιτική που οι δικοί μας δεν θα μπορούσαν ποτέ να καταλάβουν, γιατί είναι αρχάριοι

Πιστεύουν ότι ο Τούρκος θα σταματήσει να ζητάει από την Ελλάδα θάλασσα και νησιά;

Στο τέλος θα μας κάνουν και πόλεμο για να πάρουν αυτα που θέλουν, θα τα πάνε τα πράγματα μέχρι στο τέλος.ο Μήτσος πρέπει να είναι έτοιμος για πόλεμο,σε όλα τα μέτωπα.

Εαν ο Ερτογάν δεν κανει αυτά που έχει υποστηρίξει να κάνη, θα τελειώσει. Όσο και να λέμε για ειρήνη με τους Τούρκους να το ξεχάσουμε.

Γιατί πιστέψαμε σέ εξομάλυνση των σχέσεων Ελλάδας  Τουρκίας;;;;;;

Χαχαχαχα Καλό….

Εεέ μάλλον δεν την διαβάζουμε σωστά 

Οί Έλληνες αναλυτές να πάνε σπίτι τους και να έρθουν καλύτεροι

Από, ότι φαίνεται μάλλον ο Ερντ. θέλει να δει τι ακριβώς κρύβει η θαλάσσια περιοχή που θέλει, και αν αξίζει να πολεμήσει, αν χρειαστεί  όπως τα βλέπει. Έψαξε και βόρεια της Κύπρου λένε και δεν βρήκε κάτι σημαντικό. Ρώτησε και ειδικούς Τούρκους αν αξίζει να κάνει πόλεμο και του είπαν ότι αξίζει.

Ανεύθυνοι  έλληνες πολιτικοί ( η μήπως κάτι άλλο??? ) με την ανευθυνότητα σας σε μια σειρά θεμάτων όπως το μεταναστευτικό δημιουργήσατε έφορο έδαφος και η χα μπήκε στο ελληνικό κοινοβούλιο… γιατί δεν επεκτείνεται τα χωρικά ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια (oxi avrio simera )??? γιατί δεν κάνετε και άλλες διορθωτικές κινήσεις  στην εξωτερική πολιτική και στο στρατιωτικό σχέδιο αποτροπής ??? σε λίγο και οι πιο μετριόφρονες θα φωνάζουν βγάλτε τον Κολοκοτρώνη από την φυλακή…….

αναγνωστης

loading...