Απ την ιδια καζανα τρώνε και μόλις δουν οτι ίσως χάσουν την καζανα, ενωνοντε και γινοντε ποιο ομοιογενείς κι απ το χυτοσίδηρο!

 

Σημερα ρε παιδια ειδαμε ενα θεαμα,βγαλμενο απο μια χωρα Φρουτοποια,σαν την δικη μας!

Οι αλλοτε εχθροι,αντιπαλοι,που οι γονεις τους παλαιοτερα κονταροχτυπιωντουσαν για τις διαφορετικες τους ιδεολογιες,τωρα διπλα διπλα εγκαινιαζουν εργα!!

Ο Κουλης και διπλα η Φωφη εγκαινιασαν νεες κλινες ΜΕΘ!

Φανταστειτε παλια,τον Καραμανλη και διπλα ο Παπανδρεου να εγκαινιαζουν πχ το φραγμα της Κερκινης!

Θα περινενε κανεις,Βουλευτες,Υπουργους της ΝΔ διπλα στο πρωθυπουργο,για μια φωτο!

Κι ομως,στοργικα αγκαλιαζει ο Κουλης της Φωφουλα και την πλασαρει για μια δηλωση και μια φωτο διπλα του!

Αυτοι ειναι οι πολιτικοι μας,που σκοτωνομασταν και διχαζομασταν ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ….ολοι ιδιοι ειναι!

Απ την ιδια καζανα τρωνε και μολις δουν οτι ισως χασουν την καζανα,ενωνοντε και γινοντε ποιο ομοιογενεις κι απ το χυτοσιδερο!

Δυνητικα τα 12ΝΜ,συζητησιμα τα 6 ΝΜ και η αμμουδια συνεκμεταλευση! Αλλα αν τολμησει ο Τουρκος να πατησει ποδι στην κορυφη του ΟΛΥΜΠΟΥ,τοτε θα δουν τι σημαινει Ελληνικη ισχυς! 

Τρομαγμενα γατακια που μας κυβερνουν και υψωνουν ποιο μεγαλη φωνη απ το μποι τους! Αλλα μολις βρεθουν μπροστα στους Μεντορες τους,σκυβουν το κεφαλι και τους καρπαζωνουν και μαζι καρπαζωνουν και ολη την Ελλαδα! 

Ειναι οι γνωστοι απο τα Πνευματικα βιβλια,ΜΥΡΜΙΓΚΟΛΕΩΝΤΕΣ!! 

Ρε παιδια η Ευρυτανια κανα κρουσμα κοροναιου εχει? Αν ειναι να παμε ολοι Ευρυτανια να κυκλοφορουμε ελευθερα!

Θεσσαλονικη ο Τζιτζικωστιμος φτανει στα σκαλια του Μαξιμου και του πετανε στα ποδια τον κορονοιο και πρεπει τωρα να κατσει απεναντι απο επιχειρησεις,συμφεροντα,το κοσμο στην Περιφερεια του και να αναγγειλει μετρα!

Σαν αυτα της κλειστης παραλιας Θεσσαλονικης,απο fake video συνοστισμου,για το οποιο δεν ζητηθηκαν ποτε εξηγησεις απ τη δικαιοσυνη!!

Αντε τωρα Τζιτζικωστα να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος!!

Το ιδιο σου το κομμα σε εκανε ΜΑΤ!!

Και το κομμα αυτο που υπηρετεις επιλεγει Χρυσοχοιδιδες,Διαμαντοπουλιδες,φωφουλιδες,Τσιπριδες…! Γιατι,τα ιδια σκατα ειναι ολοι!!

Γ.Ν

loading...