Οι αναρχικοί δεν κόβουν ψήφους για να πάνε φυλακήΟι αναρχικοί, είναι τα παιδιά του τόξου, της δημοκρατίας της μεταπολίτευσης που νίκησε. Είναι αυτοί που σαν τον Κούλη θέλουν μια Ελλάδα λαθροχαβουζα. Με λίγα λόγια είναι τα χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος 45 χρόνια τώρα. Ακόμα και αν συλληφθούν ένα ολόκληρο σύστημα τους προστάτευει. Δείτε λίγο το παρελθόν....

Θα ψηφίζω ισόβια την κυβέρνηση που θα βγάλει τις παρατάξεις μέσα από τα πανεπιστήμια. Λυπάμαι πάρα πολύ για την εικόνα του πρύτανη, κανένας άνθρωπος δεν αξίζει κάτι τέτοιο, αλλά ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι με την ανοχή τους έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο. Πολλές φορές μάλιστα είναι αυτοί που τους ενθαρρύνουν από πίσω, οπότε όπως λέει και ο λαός, "Όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς"

Οι αριστεροί πάντα ήταν και πάντα θα είναι φασιστες. Η ιδεολογία τους δεν εφαρμόζεται χωρίς φασιστικές μεθόδους. Δυστυχώς ειδικά στην Ελλάδα έχει επικρατήσει η νοοτροπία ότι οποιαδήποτε αλλαγή που φέρνει την Ελλάδα κοντά στα πρότυπα ευρωπαϊκής χώρας είναι «χούντα»

Τόσα κ τόσα χρόνια, χαϊδεύετε τους "γνωστούς-αγνωστους" , τώρα κάνετε πώς εκπλησεστε όλοι σας, γι αυτό που συνέβη! Αιδως! κρείττον σιωπάν ή αλλιώς λαλείν μάτην η στα καθ' ημάς, βουλωστετο τουλάχιστον! Αφού πάλι θα ξεχαστεί το θέμα κ τα φασιστο-αριστερα θα συνεχίσουν να σας ξεφτιλιζουν! Νόμοι υπάρχουν? Είναι για όλους η δεν είναι? Γραφτε σε όλους, τους Νομους, σαν τελευταιο άρθρο , ότι εξαιρούνται από την εφαρμογη οι μπαχαλακιδες, κ όχι μόνο, (δεν θελω να θεωρηθω ρατσιστής κ δεν αναφέρω άλλες κατηγορίες, που δεν τους αγγιζουν οι νόμοι), Αφού αυτό συμβαίνει στην πράξη! Αιδώς Αργείοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια :