ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Της Λέττας Καλαμαρά


Χωρίς έλεος για την Ελλάδα, ο Πρωθυπουργός της Κυριάκος Μητσοτάκης αφού καταστρέψει την εστίαση και την οικονομία για άλλη μία φορά μεταβαίνει στη Σάμο όπου καταστράφηκε στη ρίζα της για να δει τα αποκαΐδια της αντεθνικής πολιτικής του. Θυμίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι σε ένα άθλιο πολιτικό remake, ο κ.Μητσοτάκης συνεχίζει το καταστροφικό έργο των προκατόχων του και του ιδίου προσωπικά. Είναι στοίχημα πλέον τι Ελλάδα θα παραδώσει σε μέγεθος και με ποια ποιότητα ζωής για τους Έλληνες.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι χιλιάδες φίλοι του παριστάνουν τους ανήξερους για τις συνέπειες της άθλιας πολιτικής του που απεικονίζεται σε κάθε μέτρηση διεθνώς. Συνεχιστής μίας πολιτικής βάναυσης εξουσίας και πλήρους αδιαφορίας για τους Έλληνες, πλην της διακομματικής νομενκλατούρας και των ξένων αφεντικών του, έχει διαπράξει εθνικά εγκλήματα τόσο για την εδαφική, χερσαία και θαλάσσια, ακεραιότητα της χώρας όσο και το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων. Μία πολιτική καρικατούρα, επανάληψη όλων των ομοίων του της Μεταπολίτευσης, με ελάχιστες εξαιρέσεις, αν υπάρχουν, ξεπουλάει εθνικούς πόρους, υποθηκεύει την ανάπτυξη της χώρας, εξευτελίζει την παιδεία, ντροπιάζει την ιστορία μας στη Μακεδονία, διατηρεί ένα διεφθαρμένο Κράτος και κερδίζει την απαξίωση των άλλων Κυβερνήσεων πλην των αποικιοκρατών που τον θαυμάζουν.


Το μεγαλύτερο εθνικό έγκλημά του είναι η διαγραφή της λέξης East-Μed από κάθε λόγο του και κάθε επίσημη συνάντηση του, προφανώς σε εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Τουρκίας και με ανάλογη εθνική ζημία. Δίνοντας χαρά στα βαποράκια των off-shore επιδιώκει την εξασφάλιση της ασυδοσίας στα νερά του Αιγαίου και της Ανατ.Μεσογείου αδιαφορώντας για τα στρατηγικά οφέλη της Ελλάδας στον 21ο αιώνα και κυρίως τα οικονομικά κέρδη εις όφελος του λαού υποσχόμενος πάντα "πράσινα άλογα" για την αυλή του.

Η παραμονή στην εξουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, διακαής πόθος του, σημαίνει μόνο ένα πράγμα για την Ελλάδα και τους Έλληνες: Καταστροφή, ύφεση, φτώχεια και εξαθλίωση μέχρι τέλους. Η Ελλάδας της επόμενης ημέρας, η Ελλάδα της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου αποδεικνύει την πολιτική του. Ξαφνικός θάνατος για δεκάδες χιλιάδες επιχειρηματίες, υπαλλήλους, οικογενειάρχες που βλέπουν να καταστρέφονται τα όνειρα και οι κόποι τους. Προστατευόμενα παιδιά του, ο διακομματικός παρασιτικός μηχανισμός του, οι μετανάστες της Ασίας και Αφρικής, οι αποικιοκράτες. Μικρότερη ζημιά για γέροντες και δημοσίους υπαλλήλους στη συνεχή προσπάθεια μετατροπής της Ελλάδας σε μία σύγχρονη κομμουνιστική χώρα τύπου Κίνας, με επιδόματα και αποζημιώσεις καταστροφής. Στόχος η νεολαία, ο ανθός της Ελλάδας, που θα παρασιτεί στη φτώχεια και την ανεργία, έρμαιο των γερόντων μέχρι τον τελικό θάνατο της σε μία δεκαετία περίπου όταν συνειδητοποιήσει τα σημερινά πολιτικά εγκλήματα.


Άβε Κυριάκο, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν! Οι αρνητές της πολιτικής σου στον Καιάδα με ένα πλακάτ στο λαιμό για να θυμίζουν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα πως δεν πέθαναν ποτέ, αν δεν κυβέρνησαν πάντα.

Ο Θεός ας βάλει το χέρι του να σώσει τον τόπο από τα χέρια των ντυμένων Ελλήνων που έχουν παρεισφρήσει παντού και μας οδηγούν στον πάτο με χαρά και χαμόγελο. Ας ξημερώσει η επόμενη ημέρα την 4η Νοεμβρίου 2020 για τον Πλανήτη να θαφτεί το διεθνές οργανωμένο έγκλημα αιώνων με τους Έλληνες συνεργάτες του στο τιμόνι της ανθρώπινης υποδούλωσης. Ας αναστηθεί η Ελλάδα για το καλό όλων. Ας μην κυβερνήσει τον Κόσμο μία σκοτεινή γυναικεία φιγούρα και οι υποτελείς της.

Ίδωμεν τις βουλές του Κυρίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια :