Όλα κινούνται σύμφωνα με ένα καθιερωμένο σχέδιο και οι άνθρωποι δέχονται τα πάντα

 Σήμερα: δεν έχετε μάσκα; Δεν μπορείτε πλέον να εισέλθετε σε κατάστημα ή μέσα μαζικής μεταφοράς … Αύριο: Δεν μπορείτε να πληρώσετε τίποτα χωρίς τραπεζική κάρτα. Τα μετρητά δεν γίνονται πλέον αποδεκτά … Μεθαύριο: δεν έχετε εμβολιαστεί; Δεν έχετε πλέον το δικαίωμα να ταξιδεύετε, δεν μπορείτε να προσλάβετε καμία εταιρεία, να μετακινείτε ελεύθερα ή να χρησιμοποιείτε δημόσιες συγκοινωνίες … Στο εγγύς μέλλον: Εάν δεν έχετε εμφυτεύσει ένα τσιπ στο δεξί σας χέρι ή το νανο-τσιπ που ενεργοποιείται μέσω δορυφόρου, τότε δεν έχετε απολύτως πρόσβαση σε όλα! Τα ανθρώπινα δικαιώματά σας δεν υπάρχουν πια … Θα είσαι απαρχαιωμένος, εχθρός του συστήματος … Όλα κινούνται σύμφωνα με ένα καθιερωμένο σχέδιο και οι άνθρωποι δέχονται τα πάντα.  Απενεργοποιήστε την τηλεόραση και ανοίξτε τα μάτια σας 

Δυστυχώς και λυπάμαι πολύ γιατί ο περισσότερος κόσμος είναι πιστά αφοσιωμένος στις οδηγίες που δίνουν από την τηλεόραση και έτσι μας περνούν ότι θέλουν .έρχεται η ώρα που θα πάρουμε τα βουνά!! Ενα δεν ξέρω,αν θα μας κυνηγήσουν κι εκεί!!Πιστεύω ακράδαντα οτι ο Θεός θα μας προστατεύσει εμάς και τις οικογένειες μας από τα σατανικά τους σχέδια!!Αν μη τι άλλο , να μας πάρει στην αγκαλιά του να σωθούμε όλοι!!

Η  παγκόσμια τάξη πραγμάτων είναι μπροστά μας. Τα πράγματα είμαστε εμείς. Το μονο που σκοτώνει ο ιος της προπαγάνδας  ειναι το μυαλο σας. Ξυπνήστε παιδιά δεν υπάρχει χρόνος. Οτι ζειτε είναι φούσκα.  Η παγκόσμια χούντα φοράει κορόνα και  λέγεται ιός του διαβόλου και των ερπετόμορφων της ελίτ.  Αν νομίζετε πως οτι συμβαίνει ειναι για μια ψευτοπανδημία πηγαίνετε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη τώρα.

Πετάξτε τις τηλεοράσεις. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

loading...