Κάτοικος των Σερρών εκανε τον Ευαγγελάτο με τα κρεμυδάκια! ξέσπασε για τα κρούσματα και τα τεστ: «Εδώ πέρα γίνονται κ@ρ@γκιοζιλίκια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε…δύσκολη θέση έφερε τον παρουσιαστή του LIVE NEWS η κάτοικος των Σερρών, Ντίνα Τσουκαλά,

η οποία μεταξύ άλλων κατήγγειλε δημόσια πως στα rapid tests που έγιναν στην πόλη της «φούσκωναν» τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων:

«Δεν σας τιμά το γεγονός να λέτε ανεγκέφαλους τους συμπατριώτες μας που ήθελαν σήμερα να τιμήσουν την ιστορία της χώρας μας.

Στη δίκη της Χρυσής Αυγής έγινε το ίδιο. Άρα και εκείνοι ήταν ανεγκέφαλοι. Τους κάλεσε και ο Τσίπρας δημοσίως. Κάποιοι σκοτώθηκαν στον πόλεμο. Ήξεραν ότι πήγαιναν σε πόλεμο και μπορεί να πέθαιναν. Και αυτοί που βγήκαν να τους τιμήσουν, ήξεραν ότι υπάρχει ο κορωνοϊός και μπορεί να κολλήσουν», είπε η κ. Τσουκαλά και συνέχισε:

«Φοράω τη μάσκα για να μη με γράψουν για το πρόστιμο. Στην καραντίνα μάσκα δεν φορούσαμε. Δεν υπήρχαν αντισηπτικά, δεν υπήρχαν γάντια. Από τον κύκλο μου κανείς δεν νόσησε. Τότε δεν νόσησε κανείς, και τώρα πρέπει να φοράμε όλοι μάσκα. Και τα μικρά παιδάκια στο σχολείο. Σαφώς και πιστεύω στον κορωνοϊό. Είναι μια γρίπη, διαφορετική. Προσέχουμε όλοι»:

loading...