ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ






 Της Λέττας Καλαμαρά 

Στο τελευταίο διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν από τις αμερικανικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020 αναφέρθηκε σε “ψεκασμένους” μεταξύ άλλων. Ποιος ορίζει ως “ψεκασμένους”, πολιτικούς ή πολίτες; Ο κ.Μητσοτάκης; Δεν είναι γνωστό. Το σίγουρο όμως είναι ότι τα μέτρα καταστροφής της ελληνικής οικονομίας που επιβάλλει για το καλό μας είναι αόριστα και αντιφατικά.

Χωρίς μάσκα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγγειλε και πάλι τη μάσκα παντού, σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους, δίνοντας το παράδειγμα προς αποφυγή ενός δημοκρατικού ηγέτη. Χωρίς μάσκα και τα συστημικά κανάλια με τους παρουσιαστές τους που συνεχίζουν ανενόχλητοι, αρνούνται να φορέσουν μάσκα εκπροσωπώντας ένα άλλο Κράτος, προφανώς.

Κλειστοί οι χώροι αθλητισμού κατά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την ίδια ώρα που το κρατικό κανάλι μεταδίδει ζωντανά αθλητικούς αγώνες πόλο.

Κλειστά εστιατόρια και καφετέριες κατά Νομούς προκαλώντας τον πληθυσμό να μεταναστεύει για ένα καφέ σε άλλες Πολιτείες. Ανείπωτη καταστροφή σε επιχειρηματίες, υπαλλήλους και προμηθευτές μια αλυσίδα που διαλύεται εις το όνομα της σωτηρίας και των ίδιων.

Χωρίς κανένα μέτρο για μέσα μαζικής μεταφοράς όπου γίνεται το αδιαχώρητο καθημερινά.

Απαγόρευση κυκλοφορίας τις νύχτες που θυμίζει άλλες εποχές ή κάτι παραπάνω γνωρίζει ο κ.Μητσοτάκης για αυτά που έρχονται.

Κερασάκι στην τούρτα της καταστροφής Μητσοτάκη τα επιδόματα σε υπαλλήλους και επιχειρήσεις στο γνωστό ”να σε κάψω Γιάννη να σ’ αλείψω μέλι” με την απορία πού βρίσκεται εκείνο το πηγάδι που φέρνει ευρώπουλα σε μία πεθαμένη οικονομία. Προφανώς βρίσκεται σε ακατάσχετα δάνεια που θα πληρώσουν οι απόγονοί μας και σε ξεπουλήματα εθνικών πόρων υπό καθεστώς οικονομικού εκβιασμού από τις χώρες-πλυντήρια της Ευρώπης.

Ο κ.Μητσοτάκης αρνείται τη λογική και κάνει κάθε ημέρα χειρότερη για την Ελλάδα, για τους Έλληνες και για τον ίδιο. Βρίσκεται ένα στάδιο πριν από το πολιτικό αδιέξοδο με μόνη επιλογή τον ολοκληρωτισμό. 

Το τέλος είναι δεδομένο και δεν μπορεί να είναι άλλο από εκείνο όσων έβαλαν το προσωπικό πολιτικό συμφέρον τους πάνω από το συμφέρον των πολιτών τους.

Ταραχή και τιμωρία στους ενόχους…

https://thedayaftergr.blogspot.com

loading...