ΣΥΖΥΓΟΣ ΟΝΕΙΡΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 ΑΚΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΔΙΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑ…

Μια άνεργη μητέρα έχει διχάσει την Αυστραλία, αφότου αποκάλυψε ότι η καθημερινή ρουτίνα της περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ξύπνημα στις 4:30, προκειμένου να φτιάξει πρωινό και καφέ στον άντρα της.

 Μια άνεργη μητέρα από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας αποκάλυψε την καθημερινή ρουτίνα της… και έχει διχάσει ολόκληρη τη χώρα!

Η Brooke Smith, μαμά τεσσάρων μικρών παιδιών, έγραψε στη σελίδα του Facebook ”Mums Who Cook, Clean and Organise” (ελληνιστί… μαμάδες που μαγειρεύουν, καθαρίζουν και τακτοποιούν) ότι ξυπνάει κάθε μέρα στις 4:30 το πρωί, προκειμένου να φτιάξει πρωινό και καφέ στον άντρα της. Και όχι μόνο αυτό.

«Δεν πέφτω ποτέ για ύπνο αν δεν ετοιμάσω το φαγητό και τα ρούχα των παιδιών μου και του άντρα μου για την επόμενη μέρα. Και φροντίζω πάντα το σπίτι να είναι καθαρό, τα πιάτα πλυμένα και το πλυντήριο γεμάτο ρούχα, έτοιμο για το πρωί. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές πέφτω για ύπνο στις 9 το βράδυ και άλλες φορές τα μεσάνυχτα. Σηκώνομαι κάθε μέρα, όμως, πολύ νωρίς, στις 4:30 το πρωί, για να φτιάξω πρωινό και καφέ στον σύζυγό μου, αλλά και για να έχω χρόνο να πιω και εγώ έναν ζεστό καφέ και να φτιάξω τα μαλλιά μου. 

Χρειάζομαι λίγη ειρήνη, ησυχία και άσκηση, για να αντιμετωπίσω τη μέρα μου.

loading...