Ντρεπόταν να βγει από το Σπίτι γιατί την Κορόιδευαν για την Μεγάλη της Μύτη. Δείτε ΠΩΣ έγινε μετά την Πλαστική και δεν θα πιστεύετε στα Μάτια σας!

 

Το μόνο πράγμα που η Pamela ήθελε ήταν να «φαίνεται κανονική».

«Είναι η πιο δραστική μεταμόρφωση που έγινε ποτέ», είπε ο Δρ Travis με δέος για τη νέα εμφάνιση της Pamela στο σόου που εκείνη έλαβε μέρος για τα την «μεταμορφώσουν». Πριν από τρεις μήνες, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στους γιατρούς, όπου διαπιστώθηκε ότι μια σπάνια μορφή ροδόχρου ακμής έκανε τη μύτη της μεγαλώνουν σε μέγεθος μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Η Pamela ήταν σε τόσο δύσκολη θέση που αρνιόταν να βγει από το σπίτι. Η αυτοεκτίμηση της έπεφτε κατακόρυφα, λόγω της αλλαγής στην εμφάνιση της.

Όλοι την κοίταζαν με αδιακρισία και έκριναν την ασυνήθιστη εμφάνισή της. Οι άνδρες που έβγαινε η ανύπαντρη μητέρα, περνούσαν τη νύχτα τους μαζί της και το πρωί εξαφανίζονταν. Τώρα, μετά από τρεις μήνες με λέιζερ και φαρμακευτικές θεραπείες, η Pamela έκανε μια τέλεια εμφάνιση στο σόου. Το κοινό χειροκρότησε την Pamela, που φαίνονταν εντελώς διαφορετική. Η μύτη και το δέρμα της ήταν εκπληκτικά.

Το πιο σημαντικό, η Pamela ανέκτησε την αυτοπεποίθησή της. Όπως δήλωσε ο Δρ. Travis, η αλλαγή της ήταν πολύ δραστική.

Συγχαρητήρια στους γιατρούς που άλλαξαν τη ζωή αυτής της μητέρας!

loading...