Γερμανίδα Βουλευτής Σε Γερμανό ΥΠΕΞ: «Μιλάς Για Αλληλεγγύη Στην Ελλάδα Ενώ Πουλάς Όπλα Στην Τουρκία!»

 Η Γερμανία στα λόγια δείχνει αλληλεγγύη σε Ελλάδα και Κύπρο την ίδια στιγμή όμως εξοπλίζει την Τουρκία που απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο!

Με μία εξαιρετική παρέμβαση στο Twitter, η Γερμανίδα βουλευτής της αριστεράς Sevim Dağdelen, αποκάλυψε με μία φράση ολόκληρη την υποκρισία της γερμανικής κυβέρνησης. Αναφορικά με τις δηλώσεις του Χάικο Μαας για την αλληλεγγύη σε Ελλάδα και Κύπρο απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα, η Sevim Dağdelen στηλίτευσε την υποκρισία της γερμανικής κυβέρνησης η οποία ενώ στα λόγια μιλά για αλληλεγγύη σε Ελλάδα και Κύπρο, την ίδια στιγμή πούλα το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της βιομηχανίας όπλων στην Τουρκία!

Η Γερμανίδα βουλευτής της αριστεράς η οποία είναι βουλευτής από το 2004, είναι μάλιστα η μοναδική βουλευτής που επισκέφθηκε τον Τζούλιαν Ασάνζ τον καιρό που είσαι έγκλειστος στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, ζήτησε την έμπρακτη αλληλεγγύη της Γερμανίας τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο. Και αυτή μπορεί να επιτευχθεί μόνο με το εμπάργκο των γερμανικών όπλων στην Τουρκία. Μία απαίτηση που θα πρέπει να γίνει ευρωπαϊκή απαίτηση προς την Γερμανία. Έτσι για να τελειώνουμε με την υποκρισία.

loading...