ΕΝΔΟΤΙΚΗ, ΓΚΡΟΤΕΣΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Με τη δημοσιοποίηση νέου χάρτη έρευνας και διάσωσης από την τουρκική κυβέρνηση ως συνέχεια του σχεδίου-οράματος της Γαλάζιας Πατρίδος, πάνω από το μισό Αιγαίο τίθεται πλέον απροκάλυπτα στο στόχαστρο των αδηφάγων ορέξεων της μιαράς ημισελήνου. Παράλληλα, με μία νέα παράνομη τουρκική Navtex, το Ορούτς Ρέϊς αρμενίζει ανενόχλητο στα ελληνικά ύδατα, διαμορφώνοντας ένα νέο καθεστώς εθιμικού δικαίου στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου η Εθνική μας κυριαρχία αμφισβητείται, συρρικνώνεται και απομειώνεται μέρα με τη μέρα. 

Στο πλαίσιο των διανυομένων ημερών, η εγχώρια γκρότεσκη κυβέρνηση ως ενδοτική, υποχωρητική και αξιολύπητη εμμένει στην ηλιθιώδη τακτική του κατευνασμού, επαιτώντας σε διεθνείς οργανισμούς, αποστέλλοντας ανίσχυρα διαβήματα και βαυκαλιζόμενη πως η Ένωση των δικαιωματιστών και της ισλαμικής υποταγής θα μας σώσει από ένα λυσσώδες, αδίστακτο και βουλιμικό θηρίο. Η Τουρκία παρακολουθεί την κατάσταση στο εσωτερικό της Ελλάδος και ξέρει πως έχει απέναντί της έναν δειλό, ευνουχισμένο και ανυπόληπτο αντίπαλο με χαμηλή αυτοπεποίθηση, ο οποίος φοβάται να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά του δικαώματα και αναζητά κάθιδρος διαρκώς και ματαίως έξωθεν βοήθεια. 

Θέσεις, όπως αυτές του Νίκου Μαραντζίδη στην Καθημερινή, ο οποίος τελών σε έξαρση ραγιαδισμού προπαγανδίζει σκαιώς μία μετατροπή της Ελλάδος σε Φιλανδία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ήτοι υποτελή δορυφόρο της Τουρκίας, διαμορφώνουν την κεντρική γραμμή της εξωτερικής μας πολιτικής. Ο μονόδρομος των διπλωματικών ενεργειών μας δεν θα αποθαρρύνει ποτέ τον Ερντογάν, οδηγεί σε αδιέξοδα την Εθνική μας μοίρα και προσβάλλει κατάφωρα την αξιοπρέπειά μας. Μπορεί η αύξηση της στρατιωτικής θητείας από 9 σε 12 μήνες να αποτελεί μία αναγκαία πολιτική απόφαση, την οποία για χρόνια ως Εθνικιστικός Χώρος έχουμε υποστηρίξει, αλλά δεν συνιστά ούτε επαρκή ούτε ικανοποιητική απάντηση στην κλιμακούμενη επιθετικότητα των Αγαρηνών. Όσο τα ευρευνητικά σκάφη του σουλτάνου πλέουν ατιμώρητα στο σύμπλεγμα της Μεγίστης, χωρίς αποφασιστική στρατιωτική απώθηση από την Ελλάδα, τόσο πιο έτοιμος θα αισθάνεται ο Ερντογάν να προχωρήσει ακόμα και σε πραγματικές γεωτρήσεις, καπηλευόμενος δικούς μας φυσικούς πόρους και πλουτοπαραγωγικές πηγές. 

Τα μέσα μαζικής πλύσεως εγκεφάλου πιστά στον ρόλο τους εξακολουθούν να καλλιεργούν την ενοχικότητα και την ανασφάλεια στην κοινή γνώμη, να καταρρακώνουν το Εθνικό φρόνημα των Ελλήνων και να προετοιμάζουν τον λαό να δεχτεί μία ταπεινωτική ήττα από τη γείτονα με γιγαντιαίο εδαφικό κόστος. Οδεύουμε προς μια κρίση πολύ πιο τραγική από εκείνη των Ιμίων. 

Πρέπει να εμπεδώσουμε καλά πως κανένα συμμαχικό κράτος δεν θα θυσιαστεί για πάρτη μας, καμμία Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα επιβάλει κυρώσεις σε μία μεγάλη αγορά, όπως αυτή της Άγκυρας, και καμμία καλή γειτονία δεν αξίζει τόσο όσο οι βραχονησίδες, οι θάλασσες και τα χιλιόμετρα γής, τα οποία απελευθερώθηκαν με ποταμούς ελληνικού αίματος. Το πουλημένο πολιτικό κατεστήμενο δεν έχει το σθένος ούτε τον Κυπριακό Ελληνισμό να στηρίξει, ούτε το αυτάδελφο Αρμενικό Έθνος να συνδράμει. Μόνο ένα Εθνικό Κράτος με ατσάλινη, σκληρή και αποφασιστική Εθνική ηγεσία θα ενυλώσει τις αρετές της Φυλής μας και θα προσφέρει στην Τουρκία το ιστορικό μάθημα, που της αξίζει!

Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία – ΕΟΝ

loading...