ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΕΙΧΕ ΤΣΙΠΑ!ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ! – Τόσες κόκκινες γραμμές ούτε η ριγέ φανέλα του Ολυμπιακού δεν έχει.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ  ΘΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ! ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΣΤΡΟ ΔΕΝ ΠΑΤΙΕΤΑΙ! ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ Ο ΝΟΏΝ ΝΟΕΙΤΩ ! ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΟΛΑ! ΑΛΛΑ ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ! ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ!

Το δεξιό εκλογικό σώμα αποτελείται από το 30% του ελληνικού λαού. Από αυτούς το 25% είναι διαποτισμένοι με τις αρχές της πατριδοκαπηλείας. Οί ξένοι ήδη έχουν “σφυρίξει” στους πολιτικούς μας ότι η Ελλάδα δεν δικαιούται ΑΟΖ στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο πάει μισό μισό. Το μόνο πρόβλημα της ΝΔ είναι πώς να το σερβίρουν όχι μόνο στους οπαδούς τους αλλά και στα στελέχη τους. Όμως έχουν λάθος τακτική. Αντί να εξηγήσουν στο λαό τι συμβαίνει παίζουν ένα επικίνδυνο και ανόητο παιχνίδι. Στο τέλος δεν θα αποφύγουν τη διάσπαση αν εμφανιστεί κανένας νέος δεξιός ψευδοπατριωτικός κομματικός φορέας.

Κόκκινη γραμμή στα 12 μίλια σημαίνει ότι ο στόλος πάει στα 12 μίλια και εμποδίζει.

Ακόμα κι ένα γελοίο Μητσοτάκι θα το καταλάβει αυτό που θα γράψω: όταν λες “κόκκινη γραμμή τα 12 μίλια”, αυτό σημαίνει ότι ο στόλος πάει στα 12 μίλια και εμποδίζει τουρκικά πλοία να περάσουν μέσα απ’τα 12 μίλια. Ναι, ούγκανά μου;

loading...