Τελειώνουμε ως χώρα και η ΝΔ μιλάει για επενδύσεις! Βίντεο από Έβρο: Λαθρομετανάστες πετάνε τα έγγραφα τους για να μην μπορούν να ταυτοποιηθούν.

Αυτά είναι τα ντοκουμέντα που γκρεμίζουν το αφήγημα των δήθεν κατατρεγμένων διότι μόνον ο απατεώνας φοβάται μην αποκαλυφθούν τα στοιχεία του, όχι ο κατατρεγμένος!

 Φυλακή στην αρχή όλοι τούς,για τρείς ημέρες μόνο φαγητό, σαρδέλες,η ρεγκα… Και μετά τίς τρείς ημέρες να λένε από πού είναι… Αλλιώς νερό γιοκ… Και αφού πούνε από πού είναι,σε ένα αεροπλάνο μέσα και έξω από την Ελλάδα μας.Ετσι πρέπει να γίνεται..

Αυτοι ολοι θα ενσωματωθουν στην κοινωνια μας και θα αναγνωριστουν ελληνες.Αργοτερα τα εγγονια μας στα σχολεια που θα ειναι πιο πολλοι οι μουσουλμανοι ελληνες φανταστειτε τι εχουν να τραβηξουν.Χανομαστε ως εθνος και ως χωρα .

Μάλλον μας κατάντησαν δουλοπρεπεις γιαυτό και οι νομοι που τους περνούν εν μια νυκτί θέλουν ολοι την Ελλάδα βεβαία χωρίς τους Έλληνες γιαυτό και δεν έχουμε δικαιώματα μονο υποχρεώσεις η ιστορία επαναλαμβανετε μην ξεχνάμε τι γινόταν στο βυζαντιο με φόρους και λιμανια δωρεάν τα εδιναν και γιατί ποτε δεν έχει διδαχθεί ο πόλεμος Ελλήνων βυζαντινών αλλά δυστυχώς λαός που ξεχνα την ιστορία είναι καταδικασμενος

Που είναι να ξεπηδήσει ένας Μεταξάς η ένας Ιωαννίδης από το στράτευμα και να ξεκινήσει να παίρνει φαλάγγι τα σκύβαλα;;;

Πως κατάντησε η πατρίδα του Αριστοτέλη, του Θεμιστοκλή και όλων αυτών των ενδόξων προγόνων μας;

loading...