Φορούν μόνο στριγκ και με το οπλο ρίχνουν μόνο τριαντάφυλλα, γιατί δεν είναι Φασίστες!

Λοιπον καταδικαστηκαν καποιοι ανθρωποι,παρα την Αθωοτικη εισηγηση 

της Εισαγγελεως! 

Αν ειναι δικαιο η’ οχι τα εχουνε χιλιοπει διαφοροι ποιο ειδικοι!

Το θεμα της Χρυσης Αυγης ειχε τελειωσει!

Το κομμα διαλυθηκε,η Ζαρουλια αρχισε να εκλιματιζετε με τα Ελληνικα πεπραγμενα και την διορησαν χωρις ΑΣΕΠ στη Βουλη…αρχησαν να γινοντε δηλαδη,σαν τα μουτρα τους!!

Και ξαφνικα φουντωνει το θεμα! 

Δηλαδη ο καρκινος ειναι εν υπνωση και τον κανουν ενεσεις να τον ξυπνησουν!

Ο Δενδιας ηθελε να κανει θυσια Χρυσαυγιτων στο τοιχος των δακρυων και συσωμο το κομματικο συστημα,εδωσε το ΟΚ!

Δηλαδη 500 χιλιαδες ψηφοφοροι της ΧΑ,επελεξαν μια εγκληματικη οργανωση,φασιστικη να τους εκπροσωπησει!

Τα Σωματα Ασφαλειας και ο Στρατος στην πλειοψηφια ειναι φιλα προσκημενοι στη ΧΑ και ισως και ψηφοφοροι! Μηπως θ αρχισει ο Κουλης το ξεκαθαρισμα,αλλα Ερντογαν? Και να ηθελε,δεν προλαβαινει! 

Και κατι συνδικαλομουτρα που βγαζουν στα ΜΜΕ να μιλησουν και εχουν να φορεσουν στολη,απ τη Σχολη ακομα,ΑΝ πηγαν και Σχολη,δεν εκπροσωπουν την πλειοψηφια των Σωματων Ασφαλειας! 

Τωρα λοιπον που γινοντε ολα αυτα με την Τουρκια,που ο Ερντογαν ειναι με το χερι στη σκανδαλι,εδω στην Ελλαδα διωκεται ο Εθνικισμος,Πατριωτισμος…με την διωξη αυτη,μεχρι την καταργηση των Παρελασεων,που θα τονωνε το φρονημα,σε καιρους που ειναι απαραιτητο ενα εμψυχωμενο φρονημα!

Εγκληματικη οργανωση για 5-10 φαπες και για ενα φονο! Στην Οπαδικη βια,ακομα και Κομματικη βια,ποσο ξυλο εχει πεσει και ποσους νεκρους ειχαμε στη χωρα?

Διωκεται κανεις για εγκληματικη οργανωση?

Ραντεβου διναν συνδεσμοι ομαδων για ξυλοδαρμους! Δε τ ακουσατε ποτε αυτο κυρ Πεοεδρε της εδρας της Ανεξαρτητης Δικαιοσυνης?

Και απ την αλλη Παρελαση ΓΙΟΚ και παρελαση χιλιαδων εξω απ το Εφετειο YES!

Μολις πεσει τωρα το πρωτο ΜΠΑΜ απ τον Ερντογαν και ολα αυτα τα Λαθρο μες τη χωρα παρουν τις χατζαρες και ξεχυθουν στους δρομους,αυτοι οι 500χιλιαδες φασιστες και τα Σωματα Ασφαλειας θα πανε να πολεμησουν!

Γιατι καποιοι αλλοι δεν μπορουν να πανε γιατι η παραλλαγη τους γδερνει τα κωλομερια,γιατι φορουν μονο στριγκ και με το οπλο ριχνουν μονο τριανταφυλλα,γιατι δεν ειναι Φασιστες!

Τοτε καποια αναρχοαπλυτα δυποδα θα ζητουν βοηθεια απ αυτους τους 500 χιλιαδες φασιστες και θα παρουν ομως τ αρχιδια τους! Να πανε να τα βγαλουν περα μονοι τους με τους φιλους τους,που βιαζουν φοιτητριες,ακονιζουν χατζαρες,καταστρεφουν Εκκλησιες,καινε περιουσιες Ελληνων,δολοφονουν,ληστευουν… και τους αθωωνουν!

Αυτο τους πρεπει τους προδοτες,να τους αφησουμε στην μοιρα των καλοπληρωμενων τους επιλογων!! 

Τωρα που ο Εθνικισμος και Πατριωτισμος θα επρεπε να διδασκεται στα Σχολεια,που ο Ερντογαν μας εχει ξεσκισει την Υφαλοκρυπιδα μας,τωρα διωκοντε τετοιες αποψεις και επικροτουντε οι ΑΡΝΗΤΕΣ στρατευσης με Βουλευτικα εδρανα!

Και κατι ασχετο,το 9 χρονο που πεθανε απο ανακοπη,το 15 χρονο στην εντατικη??

Κανα λογο δεν ακουσα!!

Τι εγινε με το θεμα αυτο?

Η μασκα μηπως ηταν ο φονιας?

Αν ΝΑΙ,τοτε αυτοι που την λανσαρουν και υποχρεωτικα την φορουν σε ανηλικα παιδια, τι ειναι? 

ΔΕΝ πρεπει να ξεχαστει ο θανατος του 9 χρονου αυτου παιδιου! Γιατι οτι ξεχναμε,μας ξαναεπισκεφτετε!! 

Γ.Ν

loading...