Το φωνάζουμε εδώ και πολλά χρόνια…Κλείστε τις τηλεοράσεις…Είναι εταιρίες που εμπορεύονται την είδηση και τα παίρνουν από παντού…Ακόμα και από την τουρκία προκειμένου να προβάλουν την προπαγάνδα της. Όπως και τα κομματικά συμφέροντα των δικών μας κυβερνητικών κομμάτων…Μόνο τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα και προπαγάνδα δεν προβάλουν

Μόνο ψέματα μας ποτίζουν κάθε μερα ,γυρίστε τους τη πλάτη ,δεν αξίζουν.

….αποφύγετε γενικά τα τσοντοκαναλα…και τα βοθροκαναλα της διαπλοκής…δημοσιογραφία σημαίνει γραπτός λόγος…σημαίνει γράφω για …το δήμο…( με την αρχαιοελληνική χρεια της λέξης) …αυτοί είναι …δρυοκολάπτες της δημοσιογραφίας και…σφουγγοκωλαριοι της εκάστοτε εξουσίας…δουλειά τους η παραπληροφόρηση…πρώτο θύμα τους η ΑΛΗΘΕΙΑ…με την οποία έχουν …” τσακωθεί”…!!! Θλιβερα υποκείμενα σε διατεταγμένη υπηρεσία….για αυτό έχουν ιδρύσει και τις λεγόμενες…”ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ” …δημοσιογραφίας ( τρομάρα τους) που λειτουργούν ως…”φυτώρια”…μελλοντικών ψευτολογων και αεριτζιδων…!!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ…? ΕΜΕΤΙΚΟ…ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ…ΑΠΟΧΑΥΝΩΤΙΚΟ.

.ΒΛΑΚΩΔΕΣ…ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ…!!! ΓΙΑΤΙ…? γιατί μας θεωρούν μειωμένης αντίληψης και προσβάλουν τη νοημοσύνη μας…ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ…κλείστε τις τηλεοράσεις η’ δείτε επιλεγμένα αυστηρά…διαβάστε ένα καλό βιβλίο…παρακολουθήστε μια θεατρική παράσταση η’ μια συναυλία..συναντήσετε έναν καλό φίλο…ερωτευτείτε…!!! ΚΑΙ ΠΟΤΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ…ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ…!!!( ο νοων νοειτω)

loading...