Πούτιν: Εμείς ανησυχούμε μόνο για ένα πράγμα, να μην κρυολογήσουμε στην κηδεία σας – ΒΙΝΤΕΟ

 O Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά την διάρκεια της συνάντησης στην Δεξαμενή σκέψης Valdai Discussion Club, κατακεραύνωσε τις κυρώσεις της διεθνιστικής Δύσης που μπλοκάρουν την βοήθεια σε χώρες που πλήττονται από τα μέτρα με αφορμή τον κορωνοϊό.

Ο Ρώσος πρόεδρος επαίνεσε τους πολίτες οι οποίοι, όπως τόνισε, ήταν έτοιμοι να κάνουν ό,τι καλύτερο για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον, κατά την διάρκεια της δύσκολης περιόδου.

«Κατά την διάρκεια των πιο δύσκολων στιγμών της επιδημίας, ένιωσα και, ειλικρινώς μιλώντας, ακόμα νιώθω περήφανος για τη Ρωσία, τους πολίτες μας και την ετοιμότητά τους να κάνουν ότι είναι δυνατόν ο ένας για τον άλλον και, κυρίως και πάνω από όλα, τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και το παραϊατρικό προσωπικό μας, όλους χωρίς εξαίρεση, όσους αποτελούν τους πυλώνες του υγειονομικού μας συστήματος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Επίσης, μιλώντας για τις χώρες που περιμένουν την αποδυνάμωση της Ρωσίας, ο Ρώσος πρόεδρος υπογράμμισε:

«Βλέποντας τι συμβαίνει στον κόσμο και σε άλλες χώρες, θα ήθελα να πω, σε όσους ακόμη περιμένουν τη σταδιακή αποδυνάμωση της Ρωσίας. Στην περίπτωση αυτή, ανησυχούμε μόνο για ένα πράγμα: να μην αρπάξουμε κρυολόγημα στην κηδεία σας».

Το μήνυμα είναι παγκόσμιο και ξεκάθαρο! Ο Ρώσος Πρόεδρος διαμηνύει πως η «Αρκούδα» δεν πρόκειται να κάνει πίσω, εμπρός στα όποια διεθνιστικά σχέδια, τα οποία έχουν ως στόχο την απόλυτη κυριαρχία, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την Μόσχα.

loading...