ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ Γινόμαστε επικίνδυνα αστείοι.

 Σύνοδος Κορυφής ΕΕ : Εκτός γραμμής οι κυρώσεις, λέει η Γερμανία – Οι προσδοκίες της Ελλάδα.

Στη φράση «στο ίδιο έργο θεατές» παραπέμπει το όλο κλίμα όπως διαμορφώνεται στην ΕΕ ενόψει της αυριανής και μεθαυριανής Συνόδου Κορυφής. Δεν υπάρχει θέμα κυρώσεων τα μηνύματα του Βερολίνου ενόψει της Συνόδου Κορυφής αύριο και μεθαύριο. Φωτιά βάζει δημοσίευμα της DW που λέει ότι Ελλάδα και Κύπρος επισήμως δεν έχουν ζητήσει κυρώσεις κατά της Τουρκίας».

Συνέλληνες

Πριν μερικούς μήνες τα τηλεοπτικά κανάλια θρηνούσαν την δολοφονία ενός έγχρωμου πολίτη από αστυνομικό στις ΗΠΑ.

Για το έγκλημα αυτό έφταιγε αποκλειστικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και δεν έφταιγαν ο κυβερνήτης (πρωθυπουργός) της πολιτείας, ούτε ο Δήμαρχος της πόλεως στον οποίον υπάγεται η αστυνομία και κυρίως δεν έφταιγε ο αρχηγός της αστυνομίας ο φυσικός προϊστάμενος του αστυνομικού, «ο κατά νόμον υπεύθυνος» για τις πράξει των υφισταμένων του.

Για την δολοφονία του κομμουνιστή καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα από τον  Γιάννη Καλαμπόκα στην Πάτρα την 8.1.1991 δημοτικό σύμβουλο Πατρών και πρόεδρο της τοπικής ΟΝΝΕΔ, η Νέα Δημοκρατία «αθώα περιστερά» κρίθηκε, ανεύθυνη, και ο δολοφόνος καταδικάστηκε εξέτισε την ποινή του και συνεχίζει σήμερα το θεάρεστο έργο του.

Ο Ρουπακιάς σκότωσε τον Παύλο Φύσσα και ενοχοποιήθηκε, ολόκληρο το κόμμα της «Χρυσής Αυγής» και 18 πρώην βουλευτές της κατέληξαν στις φυλακές. Μπορεί κάποιος εχέφρων να καταλάβει τι παιχνίδια παίζονται.

Αν αληθεύει το παραπάνω δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Ντόιτσε Βέλε» τότε όλος ο θόρυβος για την δίκη της «Χρυσής Αυγής» μαζί με τον θόρυβο για τον «Covid-19» απέσπασαν την προσοχή των Ελλήνων από την Τουρκική απειλή η οποία φαίνεται να είναι «με τις ευλογίες της Ελληνικής κυβερνήσεως».

Αν σε όλο αυτό το τρελοκομείο προστεθούν και οι λεονταρισμοί του Στρατηγού αρχηγού ΓΕΕΘΑ «αν κάποιος παραβιάσει την Ελληνική υφαλοκρηπίδα πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα πάμε να ιδούμε ποιος ήταν» τότε γινόμαστε επικίνδυνα αστείοι.

Στρατηγέ ο στρατός δεν είναι ιδιοκτησία σου για να τον εκθέτεις έτσι, ανήκει στο έθνος και όπως έλεγαν οι πρόγονοί μας «Το σιγάν κρείττον του λαλείν».

Μην βλέπετε τηλεόραση.

Γεράσιμος Καλογεράκης

loading...