Αν είναι δυνατόν να γίνονται οοολα αυτά Κ εμείς να μην ασχολούμαστε καθόλου, πόσο καθίκια είναι ρε γ……πόσο ;; – ΒΙΝΤΕΟ

Είναι ένα σχέδιο δεκαετιών που χρειαζόταν πέρα από τον χρόνο την κατάλληλη τεχνολογία για να περάσει μια τόσο τεράστια απάτη σαν γεγονός στον κόσμο.

Η προπαγάνδα πρώτα δούλεψε για να κάνει αρχικά τον άνθρωπο να δέχεται οτιδήποτε νέο σαν πρόοδο και εξέλιξη και μετά σαν κάτι που θα του έδινε σιγουριά,ασφάλεια και ευκολία.Τα ΜΜΕ με μπροστάρηδες την τηλεόραση και το ίντερνετ,οι πολιτικοί με την δημαγωγία και οι γιατροί με τις φαρμακοβιομηχανίες που βαφτίστηκαν “ειδικοί” και ορίστε…τα υπόλοιπα είναι πια ιστορία.

Θέλει ο σατανάς αυτός να μας μεταλαξει το DNA όπως κάνουν με τα ποντίκια ,τις μαϊμούδες ,και τα λαχανικά ,φρούτα ,έχουν παρέμβει οι ελεεινοί και έχουν μεταλαξει  ότι ο δημιουργός έφτιαξε τέλεια.

Αυτοί οι διαβόλοι είναι ικανοί να μολύνουν και τις μάσκες που μας δίνουν να προφυλαχτούμε από τον ιό. Δεν τους εμπιστεύομαι πια με κανένα τρόπο. Έχουν πουλήσει τις ψυχές τους στο διάβολο για να πετύχουν τα σχέδια τους.

Ποιος διάολος είναι αυτός που θα αποφασίζει για εμάς όλους ????δεν έχει καμία σχέση με τον βιολογία ,ιολογια πανδημιολογια ,μικροβιολογία τέλος πάντων δεν είναι καν επιστήμονας ,απλά ένας επιχειρηματίας πάμπλουτος ,τι στα κομμάτια !είναι απίστευτο αυτό που ζούμε , αδιανόητο εντελώς ηλίθιο ,είναι μια τρέλα ,μια σχιζοφρένεια.

loading...