ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : Παγκόσμια έξαρση των “κρουσμάτων” με …ίδιους θανάτους: Η απάτη στα τελευταία της – Η αποδόμηση του “φονικού” ιού.









Δείτε τι κάνουν τώρα. Συνεννοημένες οι κυβερνήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουν πολλαπλασιάσει τα τεστ και μαζί με αυτά, αναγκαία, και τον αριθμό των “κρουσμάτων”.


Ας πάρουμε την Ελβετία ως παράδειγμα, για την οποία με ενημέρωσε ένας φίλος στο facebook, τον οποίο κι αυτόν τον ενημέρωσε φίλη του που ζει στην Ελβετία.

Ξαφνικά, μέσα σε λίγες μέρες εκτοξεύτηκαν τα “κρούσματα” σε 4.000 την ημέρα.

Χθες ανακοινώθηκαν 9.000 !!

Σε μία χώρα 8 εκατομμυρίων έχουν 9.000 κρούσματα την ημέρα. Σε λίγες μέρες, όπως το πάνε, δεν θα μείνει Ελβετός για Ελβετός …που να μην είναι “κρούσμα”.

Ελάτε όμως που ο αριθμός των νεκρών δεν έχει αυξηθεί σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα που είχαν 500 κρούσματα.

Και πάντα οι νεκροί είναι οι συνήθης “ύποπτοι”. Αυτοί που πεθαίνουν κάθε χρόνο. Αλλά ¨ξαφνικά” τους ανακαλύψαμε. Και “ξαφνικά” μας “συγκίνησαν”.

Καθώς ο “συγκινημένος” τότε Τσιόδρας, με τους παππούδες και τις γιαγιάδες, δεν θα έπρεπε κανονικά να είχε άλλα δάκρυα για τους φετινούς ηλικιωμένους νεκρούς, με το κλάμα που θα έχει ρίξει τόσα χρόνια με τους χιλιάδες ηλικιωμένους που έχουν πεθάνει από τις γρίπες.

Αλλά, βλέπετε, φέτος “έπρεπε” να συγκινηθεί. Γιατί, τι φονικός είναι ο ιός, αν δεν πέσει και λίγο κλάμα…

Και ρωτάω ο αφελής:

Αν ο ιός ήταν τόσο φονικός, δεν θα έπρεπε ήδη να μετατρέπεται σε ένα απέραντο νεκροταφείο η Ελβετία;

Έτσι δεν είναι, άθλιοι απατεώνες;

Αλλά, βλέπετε, ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος ορισμός του κρούσματος ακυρώνει τον χαρακτηρισμό όλων αυτών των απλώς και μόνο θετικών τεστ ως κρούσματα. Των όποιων τεστ.

Διότι κρούσμα = λοίμωξη ή νόσος του αναπνευστικού:

Όχι το θετικό αποτέλεσμα του τεστ.

Τα οποία τεστ έχουν και αυτά εκτοξευτεί:

Περισσότερα τεστ, περισσότερα θετικά αποτελέσματα.

Όχι λοιμώξεις, όμως. Έτσι απατεώνες; Όχι κρούσματα.

Ξέρετε πόσα “κρούσματα” θα είχαμε αν κάναμε τα ίδια τεστ τα προηγούμενα χρόνια στις γρίπες και στους Η1Ν1;;;

Όλοι αυτοί οι 9.000, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις, ούτε κρούσματα είναι, ούτε νοσούν, ούτε μεταδίδουν, γιατί έχουν μηδαμινό ιϊκό φορτίο.

Μία από τα ίδια και εδώ. Σε λίγο θα μας ανακοινώνουν 500, 800, 1000 και βάλε, κρούσματα, ώστε να περάσουμε όλη τη χώρα σταδιακά σε “κατάσταση 4”. Βλέπετε το “lock down” έγινε απαγορευμένη έννοια από τον Π.Ο.Υ. οπότε άλλαξε ο Μανωλιός, έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, και το lock down, με τις καταστροφικές του συνέπειες, βαπτίζεται “καταστάσεις”.

Ο κόσμος όμως έχει ξυπνήσει. Όχι όλοι, βέβαια. Υπάρχουν πάρα πολλοί ακόμα, δυστυχώς, που φοράνε μάσκες μόνοι τους στα αυτοκίνητα.

Αλλά κάθε μέρα ξυπνάνε όλο και περισσότεροι.

Γιατί, δεν μπορεί. Το βλέπουν:

Βλέπουν ότι ο “φονικός” ιός είναι πλασματικός.

Είναι σε ψεύτικους ή παραπλανητικούς αριθμούς.

Ξαφνικά, μία μέρα, πολύ σύντομα ελπίζω, θα σας πάρει μια και καλή ο διάολος όλους.

nikosantoniadis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :