Σ. Πλακούδας: “Αργυρώνητοι Έλληνες ακαδημαϊκοί χρηματοδοτούνται από Τουρκία υιοθετώντας θέσεις”

 Έλληνες ακαδημαϊκοί συνεργάζονται με την Τουρκία;

Σε μια σοβαρή καταγγελία στην εκπομπή «Εμείς οι Έλληνες» στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90.1 FM προχώρησε ο καθηγητής Σπύρος Πλακούδας, κάνοντας λόγο για Έλληνες ακαδημαϊκούς που χρηματίζονται από την Άγκυρα για την προώθηση των τουρκικών θέσεων.

Ο καθηγητής καταγγέλλει με την ευκαιρία της νέας κρίσης που δημιουργεί ο Ερντογάν στις ελληνοτουρκικές σχέσεις στέλνοντας πάλι το Ορούτς Ρέις στην θάλασσα Καστελόριζου.

Στα κράτη του Αραβικού Κόσμου δεν ευδοκιμεί η Δημοκρατία. Άρα δυσκολεύεται η Τουρκία να εκβιάσει ή να δωροδοκήσει τους πολιτικούς όπως κάνει στην Ευρώπη.

Πολλοί Ευρωπαίοι πολιτικοί συνεργάζονται και χρηματοδοτούνται υπογείως από την ΤΙΚΑ (Τουρκική Υπηρεσία Συνεργασίας και Συντονισμού) και άλλες ΜΚΟ της Τουρκίας, που ανήκουν στην τουρκική προεδρία (Ερντογάν).

Έλληνες ακαδημαϊκοί συνεργάζονται με την Τουρκία. Αργυρώνητοι καθηγητές είτε δια των συνεδρίων είτε για τη χρηματοδότηση των ιδρυμάτων τους υιοθέτησαν κάποιες θέσεις όχι τόσο εθνικές είτε για το σχέδιο Ανάν είτε διαμάχη του Αιγαίου κ.ο.κ.

Στη μάχη Ιουλίου-Αυγούστου επικρατήσαμε. Θα τους νικήσουμε τους Τούρκους, ιδιαίτερα στο ναυτικό και την Αεροπορία. Να πούμε λοιπόν με αποφασιστικότητα στις ΗΠΑ και στην ΕΕ: Μαζέψτε τον νταή, άλλως θα τον μαζέψουμε εμείς.

loading...