Βαρουφάκης: Του είπα οτι είμαι βουλευτής..άλλος ενας λόγος να σε γ@μησω @αρχίδι μου απαντά ! ,,(χαχαχα σορυ ΓιάΝη,αλλα ολοι το ευχαριστηθήκαμε) !

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ανέφερε την ιδιότητα του. Όταν υπήρχε η απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω του κορονοιου, μας έγραψε στ’αχαμνα του και πήγε στην Αίγινα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες προς τους άλλους. Αν ήταν μόνο για αυτόν, σκασίλα μας..Το έκανε ,γιατί όπως είπε, ήταν βουλευτής. Γι αυτόν ισχύουν άλλοι νόμοι.

Δλδ στο τέλος τέλος συγγνώμη για να καταλάβουμε και εμεις. Ο τυπάς προσποιείται πως απορεί που ένας μπάτσος θεωρεί την βουλευτική του ιδιότητα εναν παραπάνω λόγο για να τον γαμήσει;;;

Δηλαδή τι έχει κάνει το αξίωμα του βουλευτή για τον μπάτσο-άνθρωπο-πολίτη-Έλληνα-φορολογούμενο; Τα τελευταία 10 χρόνια οι επαγγελματίες πολιτικοί έχουν κυριολεκτικά καταποντίσει το επίπεδο ζωής των πολιτών και κυρίως των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα. Έχει κάνει τον βίο αβίωτο σε μεγάλη μερίδα του κόσμου.

Α και πουσε ..Γιατι δε εκανες τα λεγόμενα σου πράξη όταν ήσουν κυβέρνηση ρε Γιάνη με ενα Νι.. και να διαλύσεις τα ματ ;;; Τωρα γίνανε παλι κακοί !! 

Τι περίμενες Γιάνη μου, λεβέντη μου; Αν το είπε ο ματατζης εκφράζει το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων !!! Πάλι πήγες για τα πολλά και πήρες τα @@ σου.

loading...