Βαλέριος Ασλανιδης, είναι ο πρώτος Ελληνας που έκανε το ρωσικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Οπως ανέφερε σε συντευξη του στο mega:

«Πήγα στη Μόσχα και εκεί μου έκαναν το εμβόλιο. Πριν κάνω το εμβόλιο έκανα εξέταση για τον κορωνοϊό, μου πήραν αίμα για αντισώματα, ήμουν άρρωστος, δεν ήμουνα. Μετά κοίταξαν τα όργανα τα δικά μου και πέρασαν δύο ώρες»

Συνέχισε 

«Μπήκαμε σε ένα δωμάτιο, εκεί ήταν ένα ψυγείο. Το ψυγείο ήταν -32 βαθμούς. Από εκεί βγάλανε αυτό το εμβόλιο που θα μου έκαναν. Ήταν παγωμένο, το λιώσανε περίπου εφτά λεπτά και μου έκαναν το εμβόλιο»

«Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μπορούμε να ζούμε ελεύθερα»

«Δε φοβήθηκα γιατί εγώ ξέρω ποιος έκανε. Αυτοί που έκαναν ξέρουν αυτή την κατάσταση και αυτοί οι άνθρωποι που βγάζουν αυτό το εμβόλιο αυτοί το έκαναν πριν 3-4 μήνες και δεν έπαθαν τίποτα μια χαρά είναι και τώρα αυτό το εμβόλιο το SPUTNIK 5 όπως το λένε πήγε και στη Λευκορωσία και σε άλλες χώρες. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μπορούμε να ζούμε ελεύθερα», ανέφερε.

Σε δέκα ημέρες η δεύτερη δόση αν δεν υπάρχουν επιπλοκές, και όπως ειπε:

«Το πρώτο εμβόλιο που κάνεις μετά από δύο εβδομάδες κάνεις εξέταση, κοιτάζουν τα αντισώματα στο αίμα σου, τι έγινε και κάνουν και το δεύτερο εμβόλιο και αυτό το δεύτερο εμβόλιο σε κρατάει ασφαλή περίπου δύο χρόνια και παραπάνω.»

loading...