ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΝΔ ΕΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙ-ΝΑΤΙΒΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ…

~~~~~~~~~~~~~~

Βροχή οι εξελίξεις που μας αφορούν άμεσα, είτε δεν γίνονται «ειδήσεις» μέσα στην Ελλάδα, είτε αφυδατώνονται και περνάνε εντελώς «στα ψηλά» από τα ελληνικά αριστερά τουρκο-κάναλα…

Ο Μακρόν βάζει απέναντι τον ισλαμοφασισμό και προχωρά σε τομές που προκαλούν ανατριχίλα στους δικαιωματιστές, μένος στον Ερντογάν και εχθρικές κινήσεις από μπλοκ φανατικών σε αραβικές χώρες. Η στροφή της Γαλλίας κατά της “Πολιτικής Ορθότητας”.

— Διώκονται όσοι μουσουλμάνοι αρνούνται να ενσωματωθούν στον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής.

— Τίθεται σε αυστηρή επιτήρηση η «ιδιωτική» θρησκευτική διδασκαλία των μουσουλμανοπαίδων.

— Απελαύνονται ιμάμηδες που κήρυσσαν τη μισαλλοδοξία κατά των Χριστιανών.

— Προβάλλονται δημοσίως – και μάλιστα από τα κυβερνητικά κτίρια – τα «απαγορευμένα» σκίτσα (για τα οποία κατακρεουργήθηκε ο Γάλλος καθηγητής Σαμουέλ Πετί)

— Καταργείται η υποχρεωτική προσαρμογή των συσσιτίων στο μουσουλμανικό τυπικό (απαγόρευση χοιρινού κλπ.)

— Καταργείται η υποχρέωση να λειτουργούν οι δημόσιες πισίνες χωριστά για άνδρες και γυναίκες.

— Καταργείται η έκδοση… πιστοποιητικών παρθενίας κλπ.

— Επίσης διώκονται στο εξής οι οργανώσεις (και οι ΜΚΟ) που κυνηγούν ως … «ισλαμοφοβικούς» ή «ρατσιστές» όσους διαμαρτύρονται κατά της προσαρμογής της γαλλικής κοινωνίας στους ισλαμικούς κανόνες.

–Να σημειωθεί ότι αυτά τα αποφασίζει πλέον ο «Κεντρώος» Πρόεδρος Μανουέλ Μακρόν – όχι κάποιος «δεξιός» αρχηγός κράτους, όπως ο Αυστριακός Καγκελάριος Κούρτς για παράδειγμα.

— Να σημειωθεί ακόμα ότι τα σκληρά μέτρα του Μακρόν κατά του ισλαμοφασισμού, τα χειροκρότησαν πρώτοι – με αληθινή ανακούφιση – οι μετριοπαθείς μουσουλμάνοι της Γαλλίας! Οι οποίοι ήταν τα πρώτα θύματα των φανατικών ομοθρήσκων τους – κυρίως οι γυναίκες μουσουλμάνες.

loading...