Όλα θυσία στο βωμό της ψήφου; Ντροπή

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Διάβασα στην προσωπική ιστοσελίδα του Νίκου Χειλαδάκη (Δημοσιογράφου – Συγγραφέα – Τουρκολόγου) το παραπάνω πολύ αξιόλογο κείμενο και το δημοσιεύω αυτούσιο:

«Δυο χαροκαμένες μάνες, αλλά με ένα πολύ χαρακτηριστικό κοντράστ.

Η μια έγινε το πρώτο θέμα αποθέωσης επί πολύ καιρό από τα καθεστωτικά ελληνόφωνα κανάλια και μάλιστα κάποιος αρχηγός καθεστωτικού πολιτικού κόμματος, έφτασε στο σημείο να την προτείνει για… πρόεδρο δημοκρατίας!

Η άλλη, που έχασε το παιδί από αλλόφυλα πυρά, το έθαψε τυλιγμένο με μια ελληνική σημαία αλλά το κράτος και τα καθεστωτικά κανάλια αδιαφόρησαν τελείως, την περιφρόνησαν, ενώ κάποιοι προοδευτικοί έφτασαν στο σημείο να χαρακτηρίσουν το παιδί της …φασίστα.

Η μια ήταν το μεγάλο θέαμα της ιστορίας για την δολοφονία του παιδιού της, εισπράττοντας ατέλειωτη προβολή και όλες τις συλλυπητήριες τιμές από το καθεστώς.

Η άλλη έπνιγε τον πόνο της σε μια εχθρική χώρα, που για να δηλώσεις, να φωνάξεις ότι είσαι Ελληνίδα, θέλει απαράμιλλο θάρρος και έχει κόστος.

Αυτή η χώρα δεν αμείβει αυτούς που σκοτώνονται για την πατρίδα, αλλά κάνει ήρωες-σταρ όσους τον θάνατο μπορεί να “μοσχοπουλήσει”, για να προωθήσει ένα ανθελληνικό καθεστώς.

Ο πόνος ίδιος, αλλά… πόσο διαφορετικό το υπόβαθρο.»!

Στα παραπάνω θα ήθελα να προσθέσω, πως η ζωή είναι Θείο Δώρο και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να την αφαιρεί από οποιονδήποτε συνάνθρωπό του! Είτε είναι χαρακτηρισμένος πολιτικά, ως κόκκινος, μαύρος, μπλε ή όποιας άλλης πολιτικής απόχρωσης.

Υποχρέωση ωστόσο μιας Δημοκρατικής Πολιτείας (Κόμματα, ΜΜΕ, Δικαιοσύνη) είναι να ενεργεί με την ίδια ευαισθησία προς κάθε πολιτική δολοφονία, και να προσπαθεί με τα εντεταλμένα όργανά της (Αστυνομία, Δικαιοσύνη) να εξιχνιάσει για να αποδοθεί η Δικαιοσύνη! Επιτελώντας το καθήκον της, άσχετα με την πολιτική ταμπέλλα του δολοφόνου ή του θύματος! Αυτό τουλάχιστον γίνεται σε ευνομούμενες χώρες, που δεν τα ΄σκιαζε όλα και δεν τα πλάκωνε η σκλαβιά!

Έτσι, στην στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα απονεμήθηκε δικαιοσύνη, όταν πριν ακόμη ανακοινωθεί η ετυμηγορία της Έδρας, χιλιάδες λαού απαιτούσαν την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και τα ΜΜΕ επί ημέρες είχαν βγάλει την δική τους καταδικαστική απόφαση!

Ωστόσο συνέβη το ίδιο με την άνανδρη και στυγερή δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα; Δεν είδαμε ούτε απονομή δικαιοσύνης, ούτε συλλαλητήρια στους δρόμους, ούτε πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες!

Αλλά δυστυχώς διαπιστώσαμε άρνηση των διωκτικών αρχών της χώρας μας και για δυο άλλες αποτρόπαιες δολοφονίες! Διαπιστώσαμε άρνηση της εξιχνίασης της εν ψυχρώ δολοφονίας, δυο νέων ανθρώπων που εκτελέστηκαν στο Νέο Ηράκλειο της Αττικής, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής την 1η Νοεμβρίου 2013! Του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη! Ένας τρίτος νέος, ο Αλέξανδρος Γέροντας σώθηκε μετά από χειρουργική επέμβαση!

Αλήθεια, που βρίσκεται αυτή η υπόθεση που αφαίρεσε τη ζωή δυο νέων ανθρώπων;

Πού κρύβεστε κ. Μητσοτάκη, κ. Τσίπρα, κ. Γεννηματά, κ. Κουτσούμπα, κ. Βελόπουλε; Πού βρίσκεται η ελληνική Δικαιοσύνη; Στην περίπτωση αυτή είναι παντελώς “τυφλή”; Πού βρίσκεται η ελληνική Αστυνομία; Τον έχει σφραγίσει αυτόν τον φάκελο, αυτής της εν ψυχρώ δολοφονίας;

Δεν τα γέννησε μάνα αυτά τα παιδιά; Δεν πονάνε πατέρας και μάνα το ίδιο με τους γονείς του Παύλου Φύσσα;

Γιατί τόση υποκρισία; Γιατί τόση ασπλαχνία; Όλα θυσία στο βωμό της ψήφου; Ντροπή και μόνο ντροπή!!

Δίκαιη η καταδικαστική απόφαση για την ηγεσία της Χρυσής Αυγής…

Έλαβα το παρακάτω Δελτίο Τύπου του κόμματος “Πατριωτικός Σύνδεσμος” – Αθήνα (7 Οκτωβρίου 2020) και σας το γνωρίζω:

«Οι Έλληνες Πατριώτες επιτέλους απελευθερώθηκαν από τις σχεδιασμένες ύπουλες συκοφαντίες. Σεβόμαστε και θεωρούμε δίκαιη την καταδικαστική απόφαση για την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή, ως καθαρά ναζιστικό και παγανιστικό κόμμα στην ηγεσία της, ποινικοποίησε επίτηδες τον εθνικισμό στην Ελλάδα παίζοντας το ρόλο που της ανέθεσε το σύστημα εντός και εκτός συνόρων.

Για να αποδυναμώσει τον πατριωτικό και χριστιανικό προσανατολισμό των Ελλήνων. Μειώνοντας την ισχύ της αντίδρασης του λαού στην υποδούλωση της Χώρας με τα μνημόνια, το μεταναστευτικό, την προδοσία των Πρεσπών, την σχεδιαζόμενη προδοσία στο Αιγαίο.

Η Ορθόδοξη Χριστιανική πολιτική βάση του Ελληνισμού, αφορά στον Οικουμενικό Κοινωνικό Ανθρωπισμό της Άμυνας ενάντια στην οποιαδήποτε άσκηση βίας. Η πατρίδα μας δεν έχει ανάγκη από καμία ξενόφερτη ιδεολογία. Ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει ακριβά τις ξενόφερτες ιδέες με ποταμούς αιμάτων, εξανδραποδισμούς γενοκτονίας, διχασμό, διάλυση, προδοσίες. Ο Ελληνοχριστιανικός Πολιτισμός είναι ο μόνος Θεανθρώπινος και γι’ αυτό συνεχώς πολεμείται από τις δυνάμεις της βίας, της άγνοιας και της ανελευθερίας. Οι αξίες της Ορθοδοξίας και της διαχρονικής Ελληνικής παράδοσης προσανατολίζουν σε κοινωνία ανθρωποκεντρική Ισονομίας, Δικαιοσύνης και Δημοκρατίας. Είναι η ευημερία που αναπτύσσει η καλλιέργεια της Ελλάδας του Μέτρου, της Αλήθειας, του Ανθρώπινου, του Ωραίου, της Σύνθεσης διαφορετικών απόψεων, του Πολιτισμού!!

Είναι πλέον καιρός να αναλάβει ο πραγματικός, αληθινός Εθνικός Πατριωτικός πολιτικός χώρος τον πολιτικό ρόλο του.»!!

Προσφεύγει στην δικαιοσύνη ο Γιάννης Σγουρός…

Ο Γιάννης Σγουρός προειδοποίησε με προσφυγή στη δικαιοσύνη για τις αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε ιδιώτη δικηγόρο για τον δικαστικό χειρισμό των αγωγών για Μάτι και Μάνδρα!

Δείτε παρακάτω το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η γραμματεία της περιφερειακής του παράταξης:

«Δεν χρειάζονται οι αναθέσεις, η Περιφέρεια Αττικής έχει πληθώρα ικανότατων δικηγόρων.

Για δεύτερη φορά ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης ζητάει από το Περιφερειακό Συμβούλιο να εγκρίνει παράνομα αμοιβή 266.000 ευρώ (με ΦΠΑ) σε ιδιώτη δικηγόρο – ο οποίος τον εκπροσωπούσε κατά το παρελθόν συντάσσοντας εξώδικα σε υποθέσεις του (προσωπικές και Δήμου Αμαρουσίου) – για να χειριστεί δικαστικά τις αγωγές κατά της Περιφέρειας Αττικής για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και την καταστροφική πλημμύρα στη Μάνδρα.

Και τούτο επιχειρείται με πλήρη παράκαμψη της Νομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής, η οποία διαθέτει έμπειρους, ικανούς και εξειδικευμένους δικηγόρους, που είναι σε κάθε περίπτωση σε θέση να χειριστούν τις παραπάνω υποθέσεις, χωρίς κόστος για την Περιφέρεια όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

Καταδικάσαμε την παράνομη και σκανδαλώδη παροχή πληρεξουσιότητας στον ανωτέρω ιδιώτη δικηγόρο, η οποία δόθηκε αιφνιδιαστικά από την Οικονομική Επιτροπή, άρον άρον, κατά τη διάρκεια των διακοπών του Αυγούστου.

Ζητήσαμε την ανάκλησή της επισημαίνοντας τις ευθύνες όσων συνέβαλαν στην παρανομία. Μας αγνόησαν.

Το ίδιο έπραξαν και μετά από την άρνηση καθορισμού της αμοιβής του ανωτέρω δικηγόρου από το Περιφερειακό Συμβούλιο στις 2/9/2020.

Κατόπιν αυτού απαιτούμε, για τελευταία φορά, να ανακληθεί η παράνομη ανάθεση, δηλώνοντας ξεκάθαρα και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας, ότι σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε άμεσα στην Ελληνική Δικαιοσύνη κατά των φυσικών και ηθικών αυτουργών της ανωτέρω μεθόδευσης, ζητώντας τον έλεγχο και τον καταλογισμό των ποινικών και αστικών ευθυνών τους.

Να αναλογιστούνε σε τι δεινή οικονομική κατάσταση βρίσκεται η χώρα μας!»!!

loading...