Στο τέλος αυτοί θα είναι οι χαμένοι, απλα δεν το ξέρουν ακόμα!

 Το θεμελειο της καθε Δημοκρατιας ειναι η διακριση των εξουσιων και το τεκμηριο της αθωοτητας! Ειναι αθωος,μεχρι αποδειξεως του εναντιον! 

Οταν αυτα διαραγουν,η Δημοκρατια μπαζει!

Και η χθεσινη αποφαση του Δικαστηριου,ηταν μια αποφαση,κατ υποδειξη της Νομοθετικης εξουσιας!

Πριν ν ακουστει η αποφαση απ την εδρα,ολα τα πολιτικα κομματα,δημοσιογραφοι…μιλουσαν για καταδικη,να σταθει η εδρα στο υψος των περιστασεων,καλουσαν εν μεσω κορονοιου,κοσμο να μαζευτει εξω απ το Εφετειο,ωστε αν υπηρχε ενδεχομενο μιας αποφασης λαιτ,να το ξανασκεφτουν οι δικαστες καλα,γιατι απ εξω ο οχλος δεν αστειευεται! 

Και ετσι καπως,ξευτυλισαν την Δημοκρατια μας! 

Στο τελος αυτοι θα ειναι οι χαμενοι,απλα δεν το ξερουν ακομα! 

Αυτοι τωρα οι δικαστες που δικασαν κατ αυτο τον τροπο,μολις αποκατασταθει στη χωρα η Δημοκρατια,θα πρεπει να δικαστουν και στην εδρα θα ειναι η εισαγγελεας που προτεινε,ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ! 

Και η δικη να γινει ανοιχτη με τηλεοπτικη καλυψη,ν ακουσουμε τα επιχειρηματα τους!

Δεν ειναι θεμα ΧΑ,αλλα ειναι θεμα Δημοκρατιας!

Και κατι τελευταιο,οι ΝΑΖΙ ηταν ΝΑΖΙ γιατι αυτοι σκοτωναν οποιον ηθελαν χωρις τιμωρια και αν τους σκοτωνες εναν Γερμανο στρατιωτη,στειναν στο εκτελεστικο 50 ανθρωπους! Αιμοδιψεις,θελαν αιμα πολυ αιμα,θελαν πολλα σπιτια να κλεισουν!

Για δειτε τωρα και την “ΜΑΡΙΚΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ” που κραυγαζει με το στομα ανοιχτο!

Θελει να καψει ζωες,πολλες ζωες!

Δεν της φτανει ο κυριως υπαιτιος που τιμωρηθηκε,αλλα θελει πολλες ζωες και οικογενειες να καταστραφουν,να κλεισουν πολλα σπιτια!!

Βλεποντας την λυσα της,αναρωτιεται κανεις,ΝΑΖΙ ΚΑΝΕΙΣ Η’ ΝΑ ΜΗ ΝΑΖ???!!

Και κατι τελευταιο,μαζευθηκαν εξω απ το εφετειο σε μια δικη παρωδια,για μια δολοφονια ενος ανθρωπου 30 χιλιαδες ανθρωποι! Στην δικη της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ 17Ν που δολοφονησε ποσους,οργανωμενα,ποσοι πηγαν απ εξω απ το δικαστηριο να φωναζουν ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΥΣ? 

Ειπαμε ζουμε στη χωρα του Κιμ Γιον Κουν!

Και εδω εμεις τιμουμε τον δολοφονημενο Κωνσταντινο μας απ τη Βορεια Ηπειρο,τιμουμε τα αθωα θυματα της ΜΑΡΦΙΝ και την Αγγελικουλα,τους 3 νεκρους ηρωες του ελικοπτερου στα Ιμια,τα δυο αθωα θυματα μελων της ΧΑ..!

ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙΜΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕ ΒΡΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!

ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΕΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΝΙΚΑΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙΜΟΥΜΕ,ΤΟΥΣ “ΞΥΠΟΛΙΤΟΥΣ” ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΗΣ “ΤΡΑΝΣ” ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 1821 ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΥΠΟΛΙΤΟΙ,ΟΠΩΣ ΕΛΕΧΘΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΤΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΤΣΩΣΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΕ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ!! 

Γ.Ν

loading...