Νομίζω ότι ο πρωθυπουργός του Πακιστάν θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός

 Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, Ιμράν Καν, πρώην αστέρας του κρίκετ, λέγεται πως είναι προσωπικός θαυμαστής του Ερντογάν.

Προχθές έσπευσε να εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στην Τουρκία κατά την τρέχουσα αντιπαράθεσή της με τη Γαλλία.

Δεν πρέπει, επίσης, να ξεχνάμε ότι η στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών είναι στενότατη και πως το Πακιστάν έχει συμμετάσχει σε στρατιωτικές ασκήσεις με την Τουρκία πλησίον του συμπλέγματος του Καστελλορίζου. Μάλιστα, τέλη 2019, το Υπουργείο Εξωτερικών προέβη σε διάβημα προς την πακιστανική πρεσβεία για παραβίαση του FIR Αθηνών.

Νομίζω ότι ο πρωθυπουργός του Πακιστάν θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς του και στη συμπεριφορά του προς τις χώρες της ΕΕ και τους ηγέτες τους, ιδίως όταν οι χώρες αυτές δίνουν ψωμί σε περίπου 2,2 εκατ. συμπατριώτες του.

Και αν ο ίδιος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό, τότε οφείλει η ίδια η ΕΕ – και η χώρα μας – να του το υπενθυμίσουν με το δέοντα τρόπο.

Άλκης ο Προσεκτικός


Σκασίλα του Εάν η ΕΕ δίνει ψωμί σε 2,2 εκατομμύρια συμπατριώτες του !Ρωτήστε δέχεται επαναπροώθησεις αυτών??κάθε φορά που γίνονται επιστροφές έχουμε και διπλωματικά επεισόδια!Και.λογικο αφού τα χρήματα που βγάζουν ως πολίτες του κόσμου γυρνούν στην χώρα του !

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τους έχουμε ακόμα εδώ. Χάθηκαν άλλοι λαοί που να είναι πιο δεκτικοί και περισσότερο σύμμαχοι μας?? Πρέπει να αναγνωρίζουμε τι φίδια μεγαλώνουμε στον κόρφο μας!!Αυτά τα τομάρια γιατί εκλέγονται, γιατί κυβερνάνε….για να διώχνουν τους πολίτες τους από τις χώρες, καταγωγής τους;;!!!…κ να μη ξεχναμε την σταση του Πακισταν το 74″ με την Κυπρο, με λιγα λογια Τουρκια κ Πακισταν ειναι αδερφοποιημενοι λαοι, με οτι συνεπαγεται για τους χιλιαδες Πακιστανους που εχουμε στον κορφο μας + τους λοιπους μουσουλμανους!

loading...