Φενγκ Σούι: Μην αφήνετε τίποτα κάτω από το κρεβάτι σας, εκτός από ένα πράγμα!

 Tο Φενγκ Σούι συνιστά να μην τοποθετείτε τίποτα κάτω από το κρεβάτι σας. Όμως υπάρχει μία και μοναδική εξαίρεση για την οποία θα μιλήσουμε παρακάτω. Ο χώρος κάτω από το κρεβάτι πρέπει να είναι ελεύθερος προκειμένου να υπάρχει μια ανοιχτή ροή ενέργειας που να διοχετεύεται ομοιόμορφα σε ολόκληρο το σώμα το βράδυ. Τα πράγματα που ίσως έχετε αφήσει κάτω από το κρεβάτι διαθέτουν ενέργεια την οποία απορροφάτε ενώ κοιμάστε, και γι αυτό καλό είναι να το αποφεύγετε. Ο χώρος κάτω από το κρεβάτι πρέπει να είναι άδειος και να τον καθαρίζετε τακτικά

Υπάρχει όμως ένα και μοναδικό πράγμα που μπορείτε να τοποθετήσετε κάτω από το κρεβάτι σας: Το κουτί του θησαυρού

Όπως αναφέραμε όμως, υπάρχει μία εξαίρεση. Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, υπάρχει μία εξαίρεση στη συμβουλή να μην υπάρχει τίποτα κάτω από το κρεβάτι και μας δίνει το δικαίωμα να τοποθετήσουμε κάτι που ονομάζεται «κουτί του θησαυρού». Τι είναι αυτό; Το «κουτί του θησαυρού» είναι ένα ειδικό εργαλείο Φενγκ Σούι στο οποίο αποθηκεύετε κάποιες σημαντικές επιθυμίες και στόχους ώστε να πραγματοποιηθούν.

Τι ακριβώς είναι το κουτί του θησαυρού και τι περιέχει μέσα;

Θα πρέπει να έχετε υπόψη ότι η ποιότητα του κουτιού είναι εξαιρετικά σημαντική, διότι θα προκαλέσει μεγαλύτερη ή μικρότερη ενεργειακή δόνηση. Ένα συμπαγές καπάκι δίνει μια πιο ασφαλή και σταθερή ενέργεια και το ανοιχτό κουτί ένα πιο «ελεύθερο» είδος ενέργειας. Και τα 2 είναι εξίσου αποτελεσματικά – όλα εξαρτώνται από το τι επιθυμείτε να πάρετε: το ξύλο είναι γήινο και αντιπροσωπεύει την ενέργεια της δράσης και της εξέλιξης. Ένα κομψό κουτί από χρυσό (ακόμα και απομίμηση) ή ασημί ή στολισμένο με λίθους, θα αυξήσει την αίσθηση του πλούτου. Ένα κουτί από πηλό υποδηλώνει τη δύναμη της προσοχής και της φροντίδας.

Τι να βάλετε μέσα στο κουτί του θησαυρού;Πριν βάλετε οτιδήποτε μέσα στο κουτί, θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θα σας κάνει ευτυχισμένους. Το θέμα είναι να βρείτε πράγματα που μπορεί να ενισχύσουν τις ευτυχισμένες στιγμές που θέλετε να προσελκύσετε στη ζωή σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βάλετε πράγματα που θα ενισχύσουν μια συγκεκριμένη επιθυμία που θέλετε να εκπληρωθεί: αν επιθυμείτε πλούτο και χρήματα, βάλτε στο κουτί διάφορα χαρτονομίσματα, χρυσά κοσμήματα, χρυσά νομίσματα, κρυστάλλους. Σίγουρα πάντως πρέπει να αποφύγετε τα κέρματα.

Αν θέλετε να προσελκύσετε αγάπη, βάλτε στο κουτί φυσικά αρώματα, κόκκινα κεριά, αρωματικές κρέμες και αιθέρια έλαια. Φροντίστε να βρίσκεται κάτω από τον αφαλό σας. Με αυτό τον τρόπο θα τροφοδοτείτε άμεσα την ενέργειά σας από το εσωτερικό του κουτιού.

Σημείωση: το «κουτί του θησαυρού» θα πρέπει να καθαρίζεται τακτικά και να ανανεώνεται κάθε 3 μήνες.

loading...