ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΚ€ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!

Μάρτιος του 1941. Ο ελληνικός στρατός έχει προωθηθεί στο αλβανικό έδαφος έχοντας καταλάβει τη Βόρεια Ήπειρο. Κορυτσά, Πόγραδετς, Άγιοι Σαράντα, Αργυρόκαστρο και Χειμάρρα είναι σε ελληνικά χέρια. Όλος ο κόσμος θαυμάζει έκπληκτος την πρώτη νίκη απέναντι στις δυνάμεις του Άξονα και εύχεται αυτή να είναι η αρχή της συντριβής του. Όλος; Όχι ακριβώς! Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι προσπαθούν να διαλύσουν τον ελληνικό στρατό εκ των έσω προσβλέποντας σε νίκη του Χίτλερ. Είναι το ΚΚΕ. Δηλαδή οι πράκτορες του Στάλιν. Ο Χίτλερ ήταν τότε φίλος του Στάλιν. Και είχαν συμφωνήσει οι δυό τους να διαμελίσουν την Πολωνία, κι από τις υπόλοιπες χώρες να πάρει ο Χίτλερ την Λιθουανία και ο Στάλιν τη Φινλανδία, την Εσθονία τη Λετονία και τη Ρουμανία. Έπρεπε λοιπόν ο Χίτλερ να στηριχθεί από το ελληνικό σταλινομάγαζο. Γι΄ αυτό, ο Ριζοσπάστης στις “18 του Μάρτη 1941” προτρέπει σε ανταρσία τους κομμουνιστές Έλληνες στρατιώτες:

“Η κεντρική επιτροπή καλεί τους φαντάρους, τους ναύτες και τους αεροπόρους μας να πάρουν στα χέρια τους τις διοικήσεις των μονάδων τους, εκλέγοντας προσωρινές επιτροπές…” (Επίσημα κείμενα της ΚΕ του ΚΚΕ, 1940-1945, 5ος τόμος, έκκληση 645)

Το αντιλαμβάνεστε; Λίγο πριν την γερμανική επίθεση, το ΚΚΕ οργάνωνε εμφύλιο! Διότι πώς αλλιώς παίρνεις στα χέρια σου τη διοίκηση μιας στρατιωτικής μονάδας;

Πρέπει να μάθουμε επιτέλους ποιος ήταν ο διαχρονικός ρόλος του ΚΚΕ και οι επιδιώξεις του. Πότε διδαχθήκαμε αυτή την ιστορία; Πόσο συχνά συναντάτε στο διαδίκτυο αυτά τα ντοκουμέντα; Διαδώστε τα. Και μην τολμήσει να μιλήσει κανείς για φαντάσματα του παρελθόντος διότι το ΣΗΜΕΡΙΝΟ πρόγραμμα του ΚΚΕ και του Τσίπρα που “σπούδασε” την εθνική προδοσία στο σχολείο της ΚΝΕ είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Η ίδια ακριβώς “διεθνιστική” τάχα μου αντίληψη εις βάρος των εθνικών συμφερόντων είναι εμφανέστατη για παράδειγμα στον χειρισμό του μεταναστευτικού. Επιδίωξή τους να γεμίσει η Ελλάδα από “ταξικούς συμμάχους”. Όσο πιο πολλοί και πιο εξαθλιωμένοι τόσο καλύτερα. Θα τους δώσουν δικαίωμα ψήφου και θα ψηφίζουν μονοκούκι ΣΥΡΙΖΑ. Για να μην τους κουνήσει κανένας από την εξουσία!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!!! Ο κόκκινος φασισμός πρέπει να ηττηθεί οριστικά σ’ αυτή τη χώρα. Και ως φυσική συνέπεια θα συρρικνωθεί, διότι δεν θα έχει λόγο ύπαρξης κι ο μαύρος φασισμός. 

Σπύρος Σολδάτος

loading...