ΦΙΑΣΚΟ Η ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ


 




Της Λέττας Καλαμαρά 

Η “Μάσκα Παντού” σε κλειστούς χώρους του Νομού Αττικής ξεσκεπάστηκε από την πρώτη μέρα εντολής καθώς Βουλή, Εκκλησία, Τηλεοπτικά κανάλια, ο κλειστός πυρήνας του κράτους αρνούνται να την εφαρμόσουν επιδεικτικά. Λαλίστατοι βουλευτές, παπάδες και παπαδοπαίδια και τηλεπερσόνες φιγουράρουν στις οθόνες χωρίς μάκσες στέλνοντας το μήνυμα απειθαρχίας στους πολίτες.

Η ζημιά της απόφασης Μητσοτάκη είναι τεράστια καθώς πέρα από το μήνυμα ανυπακοής προβάλλουν ακόμη χειρότερα το ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΗΓΕΣΙΑΣ. Ο κάθε πολίτης μπορεί να διερωτάται πλέον γιατί ο κάθε εκπαιδευτικός οφείλει να φοράει τη μάσκα του όταν διδάσκει τα παιδιά μας σε κλειστό χώρο και ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τους υπολοίπους της πολιτικής και τους τηλεοπτικούς αστέρες αδυνατούν να φορούν τη μάσκα τους και να βγάζουν τους συνήθως ανούσιους λόγους τους.

Η απάντηση είναι πολύ απλή και έχει να κάνει με τον πυρήνα του Ελληνικού κράτους όπου οι προύχοντες και τα τσιράκια τους είναι υπεράνω του Νόμου. Μετράμε ήδη 200 χρόνια αποικίας, θεάματα για το λαό και λεηλασία του εθνικού πλούτου για το όφελος των κοτζαμπάσηδων Ελλήνων και ανθέλληνων. Τίποτα νέο και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που κατά τα άλλα υποκρίνεται πως είναι πολέμιος της διαφθοράς και της παρανομίας.

Βάλτε τη μάσκα σας, κύριε Μητσοτάκη, και μην φοβάστε. Τα επιχειρήματα σας δεν χάνουν την ισχύ τους μέσα από τη μάσκα. Απλά είναι ανύπαρκτα τόσο με μάσκα όσο και χωρίς μάσκα, δυστυχώς εις βάρος της Ελλάδας και της καθημερινής ζωής των Ελλήνων. Απλά μας δουλεύετε μαζί με τη νομενκλατούρα που βάφετε ροζ, πράσινη, μπλε και ό,τι άλλο χρειάζεται για να λυμαίνεται και να παραδίδει αμαχητί  την Ελλάδα, με ή χωρίς μάσκες, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους…

Μάσκες παντού στις κόκκινες περιοχές Covid-19 για την υγεία μας ενάντια στο κακό παράδειγμα των ηγητόρων μας. Που άλλα ορίζουν και περί άλλων τυρβάζουν…

loading...