Τη θυμάστε τη φώτο; Πάνω σε αυτή την κουλτούρα δεν πάτησε και η ΧΑ;

Θυμάστε τον καρατέκα του ΠΑΜΕ, που τσάκισε τη μέση του δόλιου του αστυνομικού;

Θυμάστε πώς αντέδρασε τότε η ηγεσία του ΚΚΕ;

Θυμάστε, πχ, ότι ο κ. Κουτσούμπας όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη, αλλά, αντιθέτως, κάλυψε τον βιαιοπραγούντα και, γεμάτος θράσος, επιτέθηκε στην αστυνομία;

Αλλά το θράσος είναι είδος εν αφθονία στην αριστερά και το είδαμε σήμερα, όταν κόμματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που υποθάλπει τους  μπαχαλάκηδες και θέλει να αποφυλακίσει τους Κουφοντίνες, ή το ΚΚΕ, που χτυπάει αστυνομικούς και καταστρέφει δημόσια περιουσία οπότε διαδηλώνει, παρέστησαν υποκριτικά τους δικαιωμένος και τους τιμητές των πάντων σε σχέση με τη δίκη της ΧΑ.

Ναι, δικαίως καταδικάστηκαν οι Χρυσαυγίτες για την επίθεση σε στελέχη του ΠΑΜΕ. Αυτό, όμως, δεν «ξεπλένει» το ΠΑΜΕ ούτε διαγράφει το δικό του παρόν και παρελθόν: τις μπογιές στα υπουργεία, τα σπασμένα πλευρά και τα ματωμένα πρόσωπα αστυνομικών, τις φθορές σε κτήρια και εγκαταστάσεις.

Η αριστερά και οι «στρατοί» της είτε μιλάμε για το μπαχαλικτάν των Εξαρχείων είτε για τους καδρονοφόρους των διαδηλώσεων είτε για το ΠΑΜΕ, που συχνά συμπεριφέρεται ως εφοδεύων λόχος, φέρουν τεράστια ευθύνη για την κουλτούρα ανοχής της βίας και της ανομίας που έχει καλλιεργηθεί στην ελληνική κοινωνία.

Άλκης ο Εφοδεύων

loading...